Най-добрия концерт който сте гледали...
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- demolition
- В началото бе словото
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми аз не съм бил на кой знае колко концерти, за последните години от по-сериозните концерти бях само на третия на Soulfly (2006-та), накефих се яко
иначе на запис.. ами цели концерти не съм гледал, само някои клипове, ама най-много ме кефи концерта на Pantera в Русия (1990 и някоя, май е след "Cowboys from Hell" албума), както и участието им на Ozzfest, пак не съм сигурен коя година е тва.. също така Arch Enemy имат един много добър лайф-албум от концерта в Токио.
иначе на запис.. ами цели концерти не съм гледал, само някои клипове, ама най-много ме кефи концерта на Pantera в Русия (1990 и някоя, май е след "Cowboys from Hell" албума), както и участието им на Ozzfest, пак не съм сигурен коя година е тва.. също така Arch Enemy имат един много добър лайф-албум от концерта в Токио.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
На мен на концерти ми дайте да ходя!
Това ми е призванието просто.
На доста концерти съм била за последните 3 години и то все някъде отпред се бутам.
Последният беше на Iron Maiden,следващият ще е на Marilyn Manson и Type O Negative!
Но засега най-запомнящият се,най-върховният и най-страхотният концерт за мен е на Apocalyptica
(в Каварна естествено,макар че много искам да отида до Финландия
).Велико беше!:notworthy:Бях на първия ред,буквално под чатала на Ейка.
Абе,направо се размазах на тоя концерт.
Други,които ще помня са на Deep Purple(първия ми голям концерт
),Scorpions,Whitesnake,Хиподил(2 пъти даже
).Още има в списъка,ама се спирам вече. 
Други,които ще помня са на Deep Purple(първия ми голям концерт
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Nirvana...да, Кърт е психопат.: )Циндил-Пиндил написа:Не съм гледал много концерти - нито на запис, нито на живо, но...
Nirvana са номер 1 при всяко положение - толкова много енергия и лудост (ама от тази, клиничната лудост) не съм виждал в други лайфове.
От лични преживявания - концерта на Хиподил, Ревю и Ъпсурт тази пролет. Естествено заради Хиподил
и аз бях на Хиподил, Ъпсурт и Ревю- чаровно беше. потрошихме си главите и ни заливаха с пот, бира и повръщано...да...май трябва пак да се направи нещо такова(=
аз най-харесах The Beatles на Вили Казасян от тазгодишните. Все още се чудя дали да не отида на P!nk, но...с тия изпити малко се психирам вече...
иначе...Hobo беше много голям концерт, а UK Subs....думи нямам. На Subs беше прочутата история със сълзотворния газ(скинове гадни!).