А при вас как е като за последна сесия, тежка ли е ?
Историциииии.......
Модератор: sientelo
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
повече от перфектно
за някои поне де,но като цяло доста високи оценки писа Мира Маркова,преобладаваха 5-ици и 6-ици,имаше само един скъсан
тегли се едно листче с 2 въпроса на него,ако започнеш да говориш самоуверено и бързо на първия те прекъсва и ти казва да почваш втория,ако и на него си все така самоуверен - 6,пита и някои въпроси от темата,за да знае дали я знаеш цялата,предимно основни,но иска да й разсъждаваш кое,защо и какво
иска и изводи,не само факти,днес писа 4 на едно момиче,защото на темата за храната то започнало да изброява с какво се хранели българите и как се приготвяли храните,вместо да разсъждава защо се приготвят по съответния начин и имат ли някаква обредна натовареност,и т.н.
ако мънкаш и се запъваш пък почва много да те мъчи,пита те мн въпроси и дълго време те изпитва...днес дори се опита да се заяде с мен,което само ме ядоса и ме накара да не се притеснявам от нея,както беше тръгнало отначало
общо взето това е най-важното - да не се спечеш или поне да не си го показваш,да говориш бързо и без паузи,та да няма време да ти задава въпроси много много
също така на някои теми пита и за регионални особености,да се знаят названията на всяко нещо,днес мисля,че скъса въпросното момиче,защото нарече фустанчето - "поличка",мн се ядосва на глупости
общо взето,без учене,и то сравнително стабилно, трудно ще се вземе
поне при нея
Последно промяна от Mira на 16 Юни 2007, 17:17, променено общо 1 път.

- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
падна ми се домашните занятия и родилните обреди и обичаи,говорих не повече от 10 мин,може и по-малко,не изисква чак мн голямо задълбочаване,но не и много повърхностно,ако изпуснеш да споменеш нещо важно те пита
четох от 3-томната етнография и пак не беше достатъчно май,щото ме пита някои работи,които не си спомням да съм ги чела там 

- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А забравих да спомена че теста е гадничък и има подвеждащи въпроси, дето може да се зачудиш кой е верния отговор дори и да си чел и включва от Историография, Извори и всички останали теми, че даже въпроси и за културата, напрактика всичко.Има и отворени въпроси, които трябва да се развият, но тези са повече за спахийството и такива подобни! Айде успех и не си тровете нервите повече
Като птичка в небесата