Историциииии.......
Модератор: sientelo
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами не знам ти какво имаш , но явно не е това, което аз имам, но така или иначе в момента не е в мене и не мога да ти помогна. Иначе на теста дава няколко въпроса за извори и отделно вече ако ти се падне на устния изпит въпроса за изворите, иначе не са ти толкова необходими и ако има някакви специални извори, то си ги пише в съответната глава за съответната тема
поне в мойта книга е така
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
sientelo написа:Ами не знам ти какво имаш , но явно не е това, което аз имам, но така или иначе в момента не е в мене и не мога да ти помогна. Иначе на теста дава няколко въпроса за извори и отделно вече ако ти се падне на устния изпит въпроса за изворите, иначе не са ти толкова необходими и ако има някакви специални извори, то си ги пише в съответната глава за съответната тема![]()
![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Kaте, днес бях в библиотеката и прегледах Христоматията на Цветана Георгиева, която е фрашкана само с извори и съвсем спокойно казвам, че не става за четене.Давай си с Анубиса и използвай горните индексчета, който водят към бележките в края на всяка главъ.Това е в общи линии за изворитИ.feichka написа:sientelo написа:Ами не знам ти какво имаш , но явно не е това, което аз имам, но така или иначе в момента не е в мене и не мога да ти помогна. Иначе на теста дава няколко въпроса за извори и отделно вече ако ти се падне на устния изпит въпроса за изворите, иначе не са ти толкова необходими и ако има някакви специални извори, то си ги пише в съответната глава за съответната тема![]()
![]()
Мали...
Аз чета т.2 на История на България, Анубис...не знам дали за едно и също нещо говорим...
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.