Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ами за изворити си има една отделна глава от учебника/книгата и това е първата глава ако не се лъжа, иначе отделните глави са върху различни теми и там много не ти трябват извори.Има си отделен въпрос само за извори и той е именно от тази глава за историографията и изворите !
Като птичка в небесата :)
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Ам, в тази книга дето аз я имам извори в първата глава няма... :lol: Иначе май наистина трябва да има... :roll: А доц. Иванова иска извори към всяка тема... :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ами не знам ти какво имаш , но явно не е това, което аз имам, но така или иначе в момента не е в мене и не мога да ти помогна. Иначе на теста дава няколко въпроса за извори и отделно вече ако ти се падне на устния изпит въпроса за изворите, иначе не са ти толкова необходими и ако има някакви специални извори, то си ги пише в съответната глава за съответната тема :idea: :arrow: поне в мойта книга е така :roll:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

айде аз ... утре съм на тракология и съм го закъсал яко ... чел съм само "Тракология" на Димитър Попов и искрено се надявам на тройка ... да видим дали и Ботева мисли така :( :( пожелайте ми късмет
In vino verittas
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Пожелавам ти целия късмет на Земята и горе главата :roll: Повярвай си сам за да ти повярват и другите :)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

спокойно,то и аз само на Димитър Попов разчитам за писмения,и на картите и лекциите де,ама те лекциите не са мн по-различни от "Тракология"-та :roll: успех и късмет,и после ще разказваш как е минал изпита :wink: пожелавам ти да е добре...
Изображение
Изображение
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Хич не се оплаквайте, че ако знаете нататък какво ви чака :twisted:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

sientelo написа:Ами не знам ти какво имаш , но явно не е това, което аз имам, но така или иначе в момента не е в мене и не мога да ти помогна. Иначе на теста дава няколко въпроса за извори и отделно вече ако ти се падне на устния изпит въпроса за изворите, иначе не са ти толкова необходими и ако има някакви специални извори, то си ги пише в съответната глава за съответната тема :idea: :arrow: поне в мойта книга е така :roll:
:roll: Мали... :lol: Аз чета т.2 на История на България, Анубис...не знам дали за едно и също нещо говорим... :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

feichka написа:
sientelo написа:Ами не знам ти какво имаш , но явно не е това, което аз имам, но така или иначе в момента не е в мене и не мога да ти помогна. Иначе на теста дава няколко въпроса за извори и отделно вече ако ти се падне на устния изпит въпроса за изворите, иначе не са ти толкова необходими и ако има някакви специални извори, то си ги пише в съответната глава за съответната тема :idea: :arrow: поне в мойта книга е така :roll:
:roll: Мали... :lol: Аз чета т.2 на История на България, Анубис...не знам дали за едно и също нещо говорим... :roll:
Kaте, днес бях в библиотеката и прегледах Христоматията на Цветана Георгиева, която е фрашкана само с извори и съвсем спокойно казвам, че не става за четене.Давай си с Анубиса и използвай горните индексчета, който водят към бележките в края на всяка главъ.Това е в общи линии за изворитИ.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

мдаммз.. аз съм доста луд :) постигнах заветното 3 :)
In vino verittas
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

smeshko написа:мдаммз.. аз съм доста луд :) постигнах заветното 3 :)
:notworthy:
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от usmivka »

smeshko.... разкажи де......... как беше?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

tamerlan написа:Хич не се оплаквайте, че ако знаете нататък какво ви чака :twisted:
Не шашкай децата! Аз завършвам и си мисля, че най-страшен беше първи курс. После се научаваш да учиш и да мислиш както те карат. Дресировка! :wink:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Абе то е така, ама нека им е гадно :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: В този смисъл - да! :twisted:
Заключено

Обратно към “ИФ”