КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Аз знам, че от Средновековие никога не слагат Упадък...От Възраждане Антиосманска съпротива и Религия и култура- 15-17в и май Руско-турска, но това не е сигурна информация, тъй като всички около мен, които ходиха в София на уроци, са супер големи егоисти, но и без тях се оправих 
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
Мен ме тревожи Новата историяfly4o написа:Аз знам, че от Средновековие никога не слагат Упадък...От Възраждане Антиосманска съпротива и Религия и култура- 15-17в и май Руско-турска, но това не е сигурна информация, тъй като всички около мен, които ходиха в София на уроци, са супер големи егоисти, но и без тях се оправих
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
lo_flo я кажи кои са билетните теми според теб
Последно промяна от marinela_koleva на 13 Юни 2007, 13:10, променено общо 1 път.
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Аз лично на предварителния не бях учил само темата за Стамболов, защото ми беше супер противна и реших да си пробвам карък-а (добре, че в крайна сметка не се падна)... Ама това, че някой казал нещо си е ясно, че не е реалистично. Темата може наистина да я сложат сред избраните, защото е доста важна, но какво ще се падне е божа работа.Дени написа:На мен пък ми казаха, че ще се падне Стамболов
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Естествено, че се бъзикамuNDiDo написа:Аз лично на предварителния не бях учил само темата за Стамболов, защото ми беше супер противна и реших да си пробвам карък-а (добре, че в крайна сметка не се падна)... Ама това, че някой казал нещо си е ясно, че не е реалистично. Темата може наистина да я сложат сред избраните, защото е доста важна, но какво ще се падне е божа работа.Дени написа:На мен пък ми казаха, че ще се падне Стамболов
А за темата за Стамболов - аз съм я учила, само че е тежка тема - пък и наистина мисля, че ще се падне - не са ми казвали, вътрешно усещане
Love, life, meaning ...
OVER
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг