Чухте ли - нулева година за кандидат-студентите?
Модератор: Boromir
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
нищо нека. аз много иска да настане някаква пълна анархия.. след това масово прочистване и такаБeтон написа:НЕ НЕ НЕTon4eto написа:begemot_ написа:айде всички преподаватели и в унивеситетите да почнат да стачкуват и да не можем да ходим на изпити и да стане пълна анархияда, да, да!!!!
Няма как да се запише следващата година без изпитите. Сещате ли се?
п.п. работата на шоферите също е гадна, ама нека даскалите да вземат хилядарката
- Maleficus
- В началото бе словото
Ееевала. Браво на хората за инициативата пък каквото ще да е въпросното училище. Все някой трябва да започне. Иначе предните постове просто не ми стигат думите да ги коментирам. Типичното мислене "Аз да съм наред, пък на другите майната им." Как можело да протестират, как точно сега ... NO COMMENT. Хората си искат правата как няма да протестират. И като не ги чуват иначе - много ясно, че ще действат така. Иначе кой ще ги чуе ? Нали се сещате какъв щеше да е ефекта, ако шоферите в София бяха казали "Искаме по-високи заплати" и бяха пратили едно писъмце до Министерството или до Станишев - щяха да им дигнат заплатите с 10 лв. и щяха да им се смеят в лицето. Също както направиха с учителите миналата година. Ама като заплашиха да блокират града бързо-бързо ги изслушаха. По същия начин и с даскалите - само с послания и голи искания няма да стане.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
И без това следваща ходина няма да записвам, така чеbegemot_ написа:нищо нека. аз много иска да настане някаква пълна анархия.. след това масово прочистване и такаБeтон написа:НЕ НЕ НЕTon4eto написа:begemot_ написа:айде всички преподаватели и в унивеситетите да почнат да стачкуват и да не можем да ходим на изпити и да стане пълна анархияда, да, да!!!!
Няма как да се запише следващата година без изпитите. Сещате ли се?
п.п. работата на шоферите също е гадна, ама нека даскалите да вземат хилядарката
Бегемот, какви планове само ти се въртят в главата напоследък
Лошото е не че стачкуват, а че използват невинни жертви, за да принудят правителството да направи нещо. Какво са виновни завършващите, че ще им правят мръсно? Да отидат да стачкуват пред парламента. Тва много ми прилича на някаква американска боза. Взехме заложници-дайте 1 куфар пари, в български вариант. Няма да им дадем дипломите-увеличете ни заплатите. Ми на тия учители ако шефовете им кажат уволнени сте, защото правителството ни е кофти. Пък лекарите да кажат ми ние няма ви лекуваме щото от ВиК ни спряха водата, пък тия от затвора да кажат ПРЕВРАТ!!! Амнистия щото увеличиха цените на баничките. За каква държава си говорим тогава? Къде ви е демокрацията? Кой на чий гръб се опитва да се издигне. Айде стига вече мутренски работи. Уж всички сме с равни права, ама явно някой са с по-равни от другите. Ей как ме е яд начи не е истина. Добре че не става тва тука на East Side, че големо шоу щеше да е...
- Maleficus
- В началото бе словото
Когато държавата не се грижи за тебе сам се грижиш за себе си ... Какво ще стане, ако отидат като пенсионерите да висят всяка седмица пред парламента ? Ако ще палатки да опънат отпред все тая. Ще им се подиграят пак с "10% увеличение на учителските заплати". И после за какво са си губили времето и нервите,а недай си боже и работата ? За 30 лв ...
- Shamana
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Абсолютно невъзможно е това дето са го замислили милите родни даскали.Нали ако всеки кандидат-студент вземе да ги осъди за изгубени ползи примерно или нещо друго, което много лесно може да се измисли, не заплатите да им увеличат - цял живот да работят не могат да изплатят обезщетенията.
А като си спомня последната даскалска стачка когато беше тези от моето училище се присъединиха към стачкуващите си колеги с по една хартиена лентичка тип "не сте сами", само че пишеше гордото "АЗ СТАЧКУВАМ".
А нека са живи и здрави и да направят същото и сега, защото като не знаят как да си търсят правата, аз знам и няма да им позволя да се гаврят с мен.
А като си спомня последната даскалска стачка когато беше тези от моето училище се присъединиха към стачкуващите си колеги с по една хартиена лентичка тип "не сте сами", само че пишеше гордото "АЗ СТАЧКУВАМ".
А нека са живи и здрави и да направят същото и сега, защото като не знаят как да си търсят правата, аз знам и няма да им позволя да се гаврят с мен.
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night
And held the darkness over day, that night
Разбирам много добре Maleficus колко много си загрижен за пенсионерите и за учителите и за всички онеправдани. Тва е факт, че държавата не мисли за хората. Що не помислиш тогава и за завършващите и как на тях като им се съобщи една такава "гавра" колко им прелива вече чашата. Нека да стачкуват пак го казвам. Аз ако бях също щях да стачкувам, ама не на гърба на другите. Просто нямат право. Не са те тези, дето ще си играят със бъдещето на кандидат-студентите и ще им провалят една година учене и подготовка и нерви, защото искат да им увеличат заплатата с 50лв. Понеже с 200лв надали ще я увеличат. Стига вече съм коментирал, то е ясно че е пак въздухарска работа, ама нали уж правителството да се замисли. То отдавна не изпълнява тая функция
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не мога да допусна, че няма да раздадат дипломите. Имайте предвид, че не става дума за нулева година само за завършващи, а за всички ученици. Излишно е да си представим какво ще настане, ако действително го направят
А и да не забравяме, тази година завърши синът на Първанов и даже ходеше на някакви изпити в УНСС. Едва ли президентът ще погледне благосклонно на факта, че наследникът му ще повтаря годината ^^
п.с. При нас (така де xD) във 2АЕГ ще дават дипломите на 28-ми - 29.юни. Вече съм почти сигурен, че ще си я получа, много повече ме тревожи въпроса колко време ще трябва да убия на ОГРОМНАТА опашка, която ще се заформи след като всички взимат дипломите си горе-долу в този период. Най-вероятно пак ще ме забият по ФМИ-та, ХТИ-та да си правя литературата....
А и да не забравяме, тази година завърши синът на Първанов и даже ходеше на някакви изпити в УНСС. Едва ли президентът ще погледне благосклонно на факта, че наследникът му ще повтаря годината ^^
п.с. При нас (така де xD) във 2АЕГ ще дават дипломите на 28-ми - 29.юни. Вече съм почти сигурен, че ще си я получа, много повече ме тревожи въпроса колко време ще трябва да убия на ОГРОМНАТА опашка, която ще се заформи след като всички взимат дипломите си горе-долу в този период. Най-вероятно пак ще ме забият по ФМИ-та, ХТИ-та да си правя литературата....
- alys
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Срокът е до 6 юли, така че можеш да изчакаш до 4-ти, примерно, ако опашката е толкова голяма. Като чета, дипломите съвсем не ги дават в един и същи ден, така че съм оптимист по отношение на опашката (друг е въпросът, че синът ми ще си подава документитеhotride написа: много повече ме тревожи въпроса колко време ще трябва да убия на ОГРОМНАТА опашка, която ще се заформи след като всички взимат дипломите си горе-долу в този период.
И стига сте се поддавали на паника - не може да има нулева година!
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами да ти кажа и това не е оферта, защото това се случва всяка година в Гърция и е адски изнервящо за всички ! И накрая въпреки стачката си студентите трябва да си взимат цяло лято изпитите и от зимния семестър и от летнияbegemot_ написа:айде всички преподаватели и в унивеситетите да почнат да стачкуват и да не можем да ходим на изпити и да стане пълна анархия
Като птичка в небесата 
Моля, моля. Късно видях темата за да се разфуча още от началото. Я не ми обиждайте бившото училище, 19то. Аз завърших там миналата година. Въобще не е пропаднало (може да има такава слава но не е) като всички други училища си е. Там съм учила, ходила съм си на даскало. Знаете ли колко трудно ще ти извинят отсъствия без бележка. Даскалите, предимно повечето са мн печени. Хайде, няма да цитирам имена. Не обичам някой да се изръсва е така, защото слуха така се води и видиш ли, барабар с овцете и аз да "изкажа мнение". Мн жалко че не съм го видяла това по тв за бойкотите, аз минавам чат пат от там и нищо не съм видяла (ама то може да е отскоро).
-
Brainless Pirate
- Гутенберг