Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Тя не е отказвала да го приеме. Естествено, че има и такива, но да влизат нещо, само защото не са ги приели това, което искат, е грешно. И съм съгласна.
Аз имам 5.50. =) *доволна* От утре пак ше си уча спокойно. ^^
Аз имам 5.50. =) *доволна* От утре пак ше си уча спокойно. ^^
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Аз имам 5.50 и искам да кандидатсвам МБ и БТ. Мисля си, че няма смисъл да ходя на другия изпит, вие какво ще ме посъветвате?
Според мен оценката ти е достатъчна,но ако нищо не ти пречи яви се и на редовния изпит и без това те задължават да си го платиш,а и може да изкараш повече
Според мен оценката ти е достатъчна,но ако нищо не ти пречи яви се и на редовния изпит и без това те задължават да си го платиш,а и може да изкараш повече
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не, не мисля, че засягам тема от типа "който не влезне в МУ отива в БФ", защото на мен наистина ми хареса в БФ, напуснах го и няколко месеца се отдадох на работа, работих сума ти неща, не съм пипвала биология, защото след интересните неща, които се учат там за мен беше безкрайно отвратително да отворя пак учебниците за гимназиален курс.
При мен просто има малко по-добър начин при реализацията с другата специалност, ако не беше това щях да си остана МБ в БФ! Не кандидатствам някъде, за да уча нещо-си. Имам си желания, които са подредени според моя свят, за всеки е различно
Ако остана МБ, хич няма да ми е зле
))
При мен просто има малко по-добър начин при реализацията с другата специалност, ако не беше това щях да си остана МБ в БФ! Не кандидатствам някъде, за да уча нещо-си. Имам си желания, които са подредени според моя свят, за всеки е различно
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Ами когато подаваш документите с желанията си задължително трябва да отбележиш на кой редовен изпит искаш да се явиш и трябва да го платиш,но ти си избираш дали да се явиш или не.Ако оценката те задоволява може и да не се явяваш на редовния 
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
- simona_baby
- От дъжд на вятър
- simona_baby
- От дъжд на вятър
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър