10 неща, които мразя у теб

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Оле Раче, като видях коментара ти не повярвах,че ти си го писала.
Това не е твоя стил........... Заслужаваш си нахокването от Крематори, чесно казано.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Nikince написа: Това не е твоя стил...........
...Според настроението

8)
Изображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Can't hate me.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Мисля, че в това всички сме се убедили :lol:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

fragile написа:Мисля, че в това всички сме се убедили :lol:
U'd better not hate me :twisted:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Не смятам, че би било възможно някога... такава душичка...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Брей, много хора ме познавали тука :lol:
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Emmanuel Goldstein »

Well... guess what... i hate you!
i know the human being and fish can coexist peacefully
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Emmanuel Goldstein написа:Well... guess what... i hate you!
One Day, one day some of the kids from the neighbourhood carried my mother’s groceries all the way home. You know why? It was outta respect!!!
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Emmanuel Goldstein »

The other day i saw your poor mom kickin' a can down the street.

I said, What you doin'?

She said, I'm Movin'!!!
i know the human being and fish can coexist peacefully
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

1. Мислиш, че светът се върти около теб? Или че аз се въртя около теб? Или че цялата женска популация само теб иска? За велик ли се мислиш, бе? Я пак помисли
2. Уби ми мечтите. Най-нахално
3. Уби ми смисъла на всички романтични песни.
4. Уби ми крехката надежда, че такова нещо като любов имало.
5. Уби ми представата за мен самата. Тъпанар. Мислиш си, че ме познаваш ли бе? Я пак помисли
6. Кретен. Дроп дед, горджъс
7. Какво си мислиш ти бе!
8. Мразя те! Мразя те, щото ме докара до това, което съм в момента!
9. Ама ако си мислиш, че и 1 сълзичка ще се материализира, породена от твоето безразличие, дълбоко грешиш, Принце.
10. От друга страна, ако всеки път, когато си мислех за теб, някой ми удряше шамар, досега лицето ми да е заприличало на прегрят котлон.
11. Знаеш ли какво мразя?! Че нямаш ни най-малка представа какъв е бил живота ми досега, какво ми се е случило, че да реагирам по този (невъобразим за теб) начин
12. Още малко знаеш пък какво ми е в момента.
13. Мразя като ми каза "намери си друга цел". Бахти самочувствието! Че си ми цел, няма съмнение, ама мислех, че не знаеш.
14. И че не знам кога да спра - абе тъпанар, аз те обичам, не разбра ли? Как да спра, като те обичам?
15. Мразя че пак за пореден път успя да се превърнеш в проблема на живота ми. Да си разреша проблемите ли?! Моля?! НЕ МОЖЕШ ДА РАЗРЕШИШ НЕЩО, БЕЗ КОЕТО НЕ МОЖЕШ
16. Мразя че човек като се опитва да се държи мило и приятелски с теб, ти си мислиш, че тоя човек (аз де) съм влюбена безумно в теб. Че съм влюбена, влюбена съм, ама извинявай много, по никакъв начин не ти го показвам. Тъй че няма откъде да знаеш.
17. Мразя че се намеси в живота ми по време на сесия и излезе по време на сесия. Цял живот ще те мразя за тройката ми по ЛТЗ. Абе тиквеник! Ти не разбра ли, че като се намесиш в живота (или като излезеш от живота ми) най-малко за изпити мисля, щот не мога да мисля за нищо друго, освен за теб!?!
18. Мразя те, щот ме въртиш на малкия си пръст, пък аз не го заслужавам.
19. Мразя че съм such a fool for you
20. Мразя че сега ми трябва цяло лято да се реанимирам от това, което ми се случи покрай теб!
21. Мразя те, щот си перфектен. Втори перфектен няма. Въобще, заради теб, мъж не мога да погледна до края на живота си. Искам да кажа, че все ти ми изникваш пред очите, и всичко все с теб ще сравнявам.
22. Ама не разбра ли вече че те ненавиждам?
23. Мразя те, щото с теб можехме да имаме всичко. Ама вместо това...
24. Мразя ти косата
25. Няма ли да я подстрижеш тая коса най-сетне?!
26. Не разбра ли, че си по-хубав с къса коса?
27. Мразя, че един милион неща ми напомнят за теб. И тях ще намразя, да знаеш
28. Мразя, че такава празнота остави в моя живот, човек ще каже, тея са били заедно 943285985349534 години, пък не сме били
29. Мразя ти съквартирантите
30. Виж сега, сестра ти не я мразя. Супер красиво момиче. И моля те, разубеди я.. как може да иска да влезе английска филология?! Вземи я във ФМИ при теб
31. Мразя ти айсикю номера. Първият такъв, който съм научила наизуст.
32. Мразя че си ми първата любов. И по тази причина никога няма да спра да те обичам.
33. И дори след 10 години да гледам тоя 'списък', няма да има 1 нещо, което да искам да премахна. Щот още ще те обичам
34. Или мразя? И аз взех да се обърквам
Аватар
Nivea
Постоянно присъствие

Мнение от Nivea »

по спокоен човек не познавам тва мн ме дразни :twisted:
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

MERCES_LETIFER написа:1. Мислиш, че светът се върти около теб? Или че аз се въртя около теб? Или че цялата женска популация само теб иска? За велик ли се мислиш, бе? Я пак помисли
2. Уби ми мечтите. Най-нахално
3. Уби ми смисъла на всички романтични песни.
4. Уби ми крехката надежда, че такова нещо като любов имало.
5. Уби ми представата за мен самата. Тъпанар. Мислиш си, че ме познаваш ли бе? Я пак помисли
6. Кретен. Дроп дед, горджъс
7. Какво си мислиш ти бе!
8. Мразя те! Мразя те, щото ме докара до това, което съм в момента!
9. Ама ако си мислиш, че и 1 сълзичка ще се материализира, породена от твоето безразличие, дълбоко грешиш, Принце.
10. От друга страна, ако всеки път, когато си мислех за теб, някой ми удряше шамар, досега лицето ми да е заприличало на прегрят котлон.
11. Знаеш ли какво мразя?! Че нямаш ни най-малка представа какъв е бил живота ми досега, какво ми се е случило, че да реагирам по този (невъобразим за теб) начин
12. Още малко знаеш пък какво ми е в момента.
13. Мразя като ми каза "намери си друга цел". Бахти самочувствието! Че си ми цел, няма съмнение, ама мислех, че не знаеш.
14. И че не знам кога да спра - абе тъпанар, аз те обичам, не разбра ли? Как да спра, като те обичам?
15. Мразя че пак за пореден път успя да се превърнеш в проблема на живота ми. Да си разреша проблемите ли?! Моля?! НЕ МОЖЕШ ДА РАЗРЕШИШ НЕЩО, БЕЗ КОЕТО НЕ МОЖЕШ
16. Мразя че човек като се опитва да се държи мило и приятелски с теб, ти си мислиш, че тоя човек (аз де) съм влюбена безумно в теб. Че съм влюбена, влюбена съм, ама извинявай много, по никакъв начин не ти го показвам. Тъй че няма откъде да знаеш.
17. Мразя че се намеси в живота ми по време на сесия и излезе по време на сесия. Цял живот ще те мразя за тройката ми по ЛТЗ. Абе тиквеник! Ти не разбра ли, че като се намесиш в живота (или като излезеш от живота ми) най-малко за изпити мисля, щот не мога да мисля за нищо друго, освен за теб!?!
18. Мразя те, щот ме въртиш на малкия си пръст, пък аз не го заслужавам.
19. Мразя че съм such a fool for you
20. Мразя че сега ми трябва цяло лято да се реанимирам от това, което ми се случи покрай теб!
21. Мразя те, щот си перфектен. Втори перфектен няма. Въобще, заради теб, мъж не мога да погледна до края на живота си. Искам да кажа, че все ти ми изникваш пред очите, и всичко все с теб ще сравнявам.
22. Ама не разбра ли вече че те ненавиждам?
23. Мразя те, щото с теб можехме да имаме всичко. Ама вместо това...
24. Мразя ти косата
25. Няма ли да я подстрижеш тая коса най-сетне?!
26. Не разбра ли, че си по-хубав с къса коса?
27. Мразя, че един милион неща ми напомнят за теб. И тях ще намразя, да знаеш
28. Мразя, че такава празнота остави в моя живот, човек ще каже, тея са били заедно 943285985349534 години, пък не сме били
29. Мразя ти съквартирантите
30. Виж сега, сестра ти не я мразя. Супер красиво момиче. И моля те, разубеди я.. как може да иска да влезе английска филология?! Вземи я във ФМИ при теб
31. Мразя ти айсикю номера. Първият такъв, който съм научила наизуст.
32. Мразя че си ми първата любов. И по тази причина никога няма да спра да те обичам.
33. И дори след 10 години да гледам тоя 'списък', няма да има 1 нещо, което да искам да премахна. Щот още ще те обичам
34. Или мразя? И аз взех да се обърквам
Хм, незнам какво да ти кажа за успокоение - дългокосият тъпанр не те заслужава :wink:
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

ех, много женска мъка по тоя свят, много!
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Нищо не разбирам.
Защо чак сега го коментирате, като е писано на 27 юни...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”