Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

Петьо, подписът ти отдолу от Вапцаров ли е?!?!?!!?!?! :roll:
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

Starchild май наистина и това трябваше да се пише ама и аз не го писах :D ....абе ний да сме живи и здрави пък...
аз пък отворила мускули ама тез форуми ще ме провалят накрая :D
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

К'ви са тея глупости.Те ще ми определят какво трябвало да ми има в увода.Аз мойто малко като съчинение разсъждение :lol: ,но в увода съм дал опрделение за генетична и къде се намира и че реализирането и става чрез няколко процеса.В тезата съм ги написал най-общо транскрипция и транслация.После в изложение последователно почнах от структората на НК-те ,за да въведа определението за комплементарност ,което ми е нужно за транскрипциата и т.н.И оттам всичко ми се навързва с подробностите-писано-обяснено-писано обяснено.И всички странични работи(е не точно всички :oops: ).Най- накрая си лепнах едно обобщено заключение и така. :D :roll: :evil:

П.П.Грррр :evil: в 3-ти абзац к'во трбвало да има ,в 4-ти еди к'во си.Как няма човек да се дразни :evil: :evil: :evil:
Изображение
Starchild
В началото бе словото

Мнение от Starchild »

И аз почнах с генетична, после къде и как е записана и разните по-важни понятия... След това при кои процеси се реализира, транскрипция и транслация като анаболитни и генетични процеси. Чак там пиша за матричен принцип. После за самите процеси и тъй нататък... И накрая заключението ми беше нещо за ролята на РНК като посредник.
=)
Айде отивам да обядвам и си сядам на д-то да си довърша темата. ^^ Чао засега. =)
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Аватар
Jagdflieger
В началото бе словото

Мнение от Jagdflieger »

А бе каквото сме писали това е, тъпо е измислено, че трябва да се зубри, но нищо не можем да променим.

ПП: От Вапцаров е подписа ми :)
Защо е този хленч?
Защо въздишат хората
по някаква романтика
изстинала?
Романтиката е сега в моторите,
които пеят
под небето синьо.
Аватар
Саша
В началото бе словото

Мнение от Саша »

Незнам как учите,хора, аз от изпита насам не съм сядала... Не мога да се съсредоточа по никакъв начин,знам че доста ценно време за учене изпуснах, но какво да направя... Ако трябва да чакам до понеделник съвсем ще изкукам,честно! :cry:
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Саша написа:Незнам как учите,хора, аз от изпита насам не съм сядала... Не мога да се съсредоточа по никакъв начин,знам че доста ценно време за учене изпуснах, но какво да направя... Ако трябва да чакам до понеделник съвсем ще изкукам,честно! :cry:
И аз съм така :sad11:
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Hedgehog_Kj написа:К'ви са тея глупости.Те ще ми определят какво трябвало да ми има в увода.Аз мойто малко като съчинение разсъждение :lol: ,но в увода съм дал опрделение за генетична и къде се намира и че реализирането и става чрез няколко процеса.В тезата съм ги написал най-общо транскрипция и транслация.После в изложение последователно почнах от структората на НК-те ,за да въведа определението за комплементарност ,което ми е нужно за транскрипциата и т.н.И оттам всичко ми се навързва с подробностите-писано-обяснено-писано обяснено.И всички странични работи(е не точно всички :oops: ).Най- накрая си лепнах едно обобщено заключение и така. :D :roll: :evil:

П.П.Грррр :evil: в 3-ти абзац к'во трбвало да има ,в 4-ти еди к'во си.Как няма човек да се дразни :evil: :evil: :evil:
прав си си...
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

Абе чак за понеделник отиват нещата,ми дано поне да не ги бавят и след това...
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

вече се притеснявам сериозно.. съня ми може да е бил пророчески :shock: аз сум започнала в увода с увода от урока за белтъците :( в смис. първо съм изброила функцййте на белтъците в клетката и после както следва"програмата за синтезата на специфичните за всеки организъм белтъци... бля бля"
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

:shock: :shock: :shock:
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

вече се притеснявам сериозно.. съня ми може да е бил пророчески :shock: аз сум започнала в увода с увода от урока за белтъците :( в смис. първо съм изброила функцййте на белтъците в клетката и после както следва"програмата за синтезата на специфичните за всеки организъм белтъци... бля бля"
Няма да се плашиш...и аз съм писал за функциите някъде из увода :wink:
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

Абе я почвайте да звъните и да питате кога ще ни изнесат оценките,за да им е зор и нещо да се стреснат.Аз вече звънях,подкрепете инициативата ми хаха:)
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

xixi ко ти казаха??
smth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от smth »

резултати ще има, цитирам:"...най-вероятно в началото на следващата седмица...".До вчера са проверявали,днес и утре щели, пак цитирам "...да ги обработват...",каквото и да значи това.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”