Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
спокойно за къде бързата
между другото латинския е избираем.
ще зубрите латински имета до побъркване. ботаниците ще ви разкажат играта знаете ли кое ми е любимото Thalictrum aquilegifolium - кандилколистно обичниче, падна ми се на практическия по систематика на висшите растения миналата година. това (истинския, не практическия) е втория по гадост и тъпотия предмет след екологията и първия по скъсани, прекъснали или изключени заради него
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
От биологическия факултет казаха,че резултати ще има, цитирам:"...най-вероятно в началото на следващата седмица...".До вчера са проверявали,днес и утре щели, пак цитирам "...да ги обработват...",каквото и да значи това.
ами аз не си спомням кое колко стотни точно дава...но имаше нещо от сорта в увода да са включени понятията генетичен код, генетична информация, метричен принцип и още нещо беше...за репликацията не се иска всичко подробно а само да се сравни с транскрипцията...за транскрипцията всичко + понятието кодон ...за транслацията всичко (етапи ала бала) ...и си спомням че за заключение се дава 0.1
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
предположих .....сега се сетих и че и посоката трябва да се включи към увода....абе като цяло май е трябвало да се водим по учебника на Светла Евтимова ( за жалост )
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
antpanic написа:ами аз не си спомням кое колко стотни точно дава...но имаше нещо от сорта в увода да са включени понятията генетичен код, генетична информация, метричен принцип и още нещо беше...за репликацията не се иска всичко подробно а само да се сравни с транскрипцията...за транскрипцията всичко + понятието кодон ...за транслацията всичко (етапи ала бала) ...и си спомням че за заключение се дава 0.1
ами аз само това си спомням .... ако Петю се сеща нещо друго... ....в понеделник ще имаме и теста с отговорите, но тогава да се надяваме, че няма да ни интересуват особено, защото резултатите вече ще са изнесени....но само можем да се надяваме!!!
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
Тия хора само ми провалят ученето. ^^ Оттатъка съм отворила взаимодействие между гените, ма все минавам към сайта и форума да скив има ли нещо ново. xD
Иначе тия критерии и аз ги имам някъде, за тая тема сме говорили на моя курс още като взехме генетичните процеси. Помня, че май трябваше да се пише и геном. о.0 Ма на изпита не го писах... -.-
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan