O,значи утре сме заедно!snowwhite написа:защото на нас за византията по принцип ни каза че ще пишем само върху един
Историциииии.......
Модератор: sientelo
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Благодаря!Ton4eto написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1058932
ето нещо за любимия професор но feichka
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
мин.год. бях история и ще ви кажа само,че Бакалов и Маджаров са мн големи пичове и пишат мн високи оценки,но Ботева и Рабаджиев ще ви разкажат играта-теста на Ботева е мн гаден и има мн тъпи ?,а после как изпитва...а Рабаджиев задава мн ?свързани с лекциите му и има голямо значение дали си ходил,ако не те е запомнил изпитва гадно и пита за ония тъпи картинки,които показва на лекции
Като цяло обаче не е толкова страшно
УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Като цяло обаче не е толкова страшно
УСПЕХ НА ВСИЧКИ
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
а ония картинки от лекциите кво,да му ги нарисувам ли иска?!
аз съм му ходила на половината лекции,ама отдавна не съм се вясвала не за друго,а защото ми се сториха адски безполезни
а и той ако иска да му помним всичките неща,както са според него...такива бисери като това,че входа на гробницата всъщност е изход...да е взел и да ни е написал един учебник с неговите разсъждения за всяко нещо,та поне да не се чудим откъде да учим сега
Blackange,теб на какво те изпитва,много ли те мъчи,колко като време се говори средно?колко ти писа?

- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Прлави сте в известен смисъл , но трябва да знаете че голяма част от Археологията са картинки които колкото и трудно да изглежда трябва да се знаят така че си правете сметкатаMira написа:а ония картинки от лекциите кво,да му ги нарисувам ли иска?!![]()
аз съм му ходила на половината лекции,ама отдавна не съм се вясвала не за друго,а защото ми се сториха адски безполезни
а и той ако иска да му помним всичките неща,както са според него...такива бисери като това,че входа на гробницата всъщност е изход...да е взел и да ни е написал един учебник с неговите разсъждения за всяко нещо,та поне да не се чудим откъде да учим сега
Blackange,теб на какво те изпитва,много ли те мъчи,колко като време се говори средно?колко ти писа?
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз пак в чужда тема пиша, ама се чете от малко повече хора
Има ли някои, които са държали изпита при доц. Светлана Иванова(ИБЗ 15-17 в.) ли да ми кажат за всяка тема по конспекта изворите?!
Не съм нагла...
Имам идея къде ги има и т.н., откъде да се чете, но за изворите... 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."