SU ULTRAS
Модератор: Плазмодий
Относно дали Св.Климент Охридски владее погледнете този линк
http://www.webometrics.info/top500_euro ... offset=400
Мисля, че сме много добре.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
403-то място в Европа, 1001-во в света... Че ние цепим мрака, бе!melestorm написа:Относно дали Св.Климент Охридски владее погледнете този линк
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Първо набързо ще отговоря на въпроса на Яворчо. Да, ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ вземат участие в Общото събрание.eli_girl написа:И аз съм съгласна с устава.Само едно нещо не ми стана много ясно-т.16.ал.2???
И мислих как решение, след гласуване да бъде валидно. Ами примерно гласуват определен брой хора. И човека с най-малко постове примерно има 5 такива. Негласували са 3-ма, а те имат по един пост, примерно. Тогава общия сбор на постовете на негласувалите е 3. А 3<5, следователно взетото решение е легално.
Но по въпроса с кворума, ще го обсъждаме допълнително. Съгласно чл. 14, ал.1 ще може да се допълва Устава и точно това имах предвид в пост-скриптума под Устава.
Ще помоля хората, които НЕ разсикват Проекто-Устава, да напуснат. Въпросната класация е на базата на най-добре изглеждащ уеб сайт, а не други критерии, които Вие си мислите. Мисля, че сме го говорили това на друго место, забравих точно. И един хвърли яснота, защо аджеба сме назад, а то било съвсем логично. То от хубаво изглеждащ сайт с картинки като за малките деца некои ако си мислят, че ше го докарат... жестоко се лъжат. Моля, да излезете то темата съвсем човешки.
Благодаря Ви за разбирането!
Последно промяна от Бeтон на 13 Юни 2007, 20:39, променено общо 1 път.

- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
lo_flo написа:Имам едно предложение!Както по-горе Аксел беше писал относно Магистрите,защо да не се направи и подфорум "СУ Ултрас".Важни теми ще са устава и списъкът със членовете,а Общите събрание ще са в отделни теми или нещо такова!Какво мислите
Малко прекали!
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Аз викам модераторите да я заключат, щото някой го приеха насериозноmarrylin написа:lo_flo написа:Имам едно предложение!Както по-горе Аксел беше писал относно Магистрите,защо да не се направи и подфорум "СУ Ултрас".Важни теми ще са устава и списъкът със членовете,а Общите събрание ще са в отделни теми или нещо такова!Какво мислите
Малко прекали!На мен ми се струва,че тази темичка се развива достатъчно добре!
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Официално пристъпвам към организирането на терористична група за виртуална и нелегална подривна дейност
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"