Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Мда...252. Ти къде седеше? Аз бях на първия ред дето квесторката ми гледаше документите и капките за носStarchild написа:Я, prokazaa, ние сме били в една зала. 252?
Иначе с тия резултати... Майка ми нон стоп ме ръчка да проверявам в сайта. ^^ Аз лично не бързам чак толкоз. Ма ми е любопитно. ^^
Оу, дам. ^^ Тва беше връх на параноята. Пък на мен ми стана мъчно, щото таман за изпита да си болен е голяма мизерия.
Иначе аз бях най-отзад на първия блок банки. В средата на залата демек. Там беше най-арно, понеже не беше тясно като на другите места. =)
Иначе аз бях най-отзад на първия блок банки. В средата на залата демек. Там беше най-арно, понеже не беше тясно като на другите места. =)
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Абе не бях баш болен, ама имам синузит и съм си цифкаф постояноStarchild написа:Оу, дам. ^^ Тва беше връх на параноята. Пък на мен ми стана мъчно, щото таман за изпита да си болен е голяма мизерия.
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Зла беше. ^^prokazaa написа:Абе не бях баш болен, ама имам синузит и съм си цифкаф постояноОбаче тая беше като Шерлок Холмс...Още малко щеше да ми погледне и в чорапите
![]()
Иначе за синузита, знам кво е, щото мадрето беше така преди години. Най-странното е, че колкото и да не ми се вярваше, се оправи с хомеопатия. о.0 Плацебо, предполагам.
Бтв, имам въпросче. С био специалностите би трябвало да се учи и латински, нали? =)
Hedgehog_Kj, лека и сладки. Не ги мисли толкоз. Не си струва нервите. =)
And with a little pen-knife held in her hand
И аз имам въпрос...
Тия картончета с входящите номера ще ни трябват ли когато ходим да си взимаме бележки от изпитите?
Или става с лична карта и казване на входящ номер ?
И как става механизма за новото записване.Със стария входящ номер или с нов ?
Тия картончета с входящите номера ще ни трябват ли когато ходим да си взимаме бележки от изпитите?
И как става механизма за новото записване.Със стария входящ номер или с нов ?
Последно промяна от fosilka на 13 Юни 2007, 21:27, променено общо 1 път.
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър