Английска филология 2
Модератор: Don Horhe
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да бе, сякаш пък ще станеFeverNew написа:Те толкова неща във Fucked Enough (ФКНФ) са абсурдни, че няма смисъл да коментирам. Както казах на една колежка, цялата система има нужда от незабавен "Refresh".MERCES_LETIFER написа:Но това е абсурдно...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Лично ги преброих.
От всички в списъка за 1 курс, са се явили точно 100. От тези 100, точно 43 са скъсаните - де факто 43%.
Тук не включвам някои, явили се с индивидуален протокол, защото не са били в списъка и тези, които се явяват от по-горните курсове.
От всички в списъка за 1 курс, са се явили точно 100. От тези 100, точно 43 са скъсаните - де факто 43%.
Тук не включвам някои, явили се с индивидуален протокол, защото не са били в списъка и тези, които се явяват от по-горните курсове.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- SolarSystem
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Nirnaeth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Много моля всички от първи курс, а и тези от по-горните, които смятат, че могат да ми помогнат:
Трябват ми конспект (от тази година) по Дебат, както и всякакви лекции и материали, каквито имате (особено лекциите, които Багашева ни даде на нейните лекции). Мерси много, ще черпя
Трябват ми конспект (от тази година) по Дебат, както и всякакви лекции и материали, каквито имате (особено лекциите, които Багашева ни даде на нейните лекции). Мерси много, ще черпя
The tea gonna chew come!!
-
Nirnaeth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Точно това е проблема при мен - не ги виждам. По цял ден съм на работа и не остава време. А и по стечение на обстоятелствата, моите колеги не са от най-услужливите, ако мога така да се изразя. Ако имаше как по друг начин да стане, повярвай ми нямаше да занимавам цял форум с товаАбе, хора, защо не молите колегите си в самия университет, а тук? В крайна сметка там се виждате, почти всеки ден
The tea gonna chew come!!