КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз залагам на Средновековие,но ще видим!
А тази Нова История най-много я мразя!Толкова години не се е падала ако се падне сега съм най-голямия карък!
Дано да е Средновековие или Възраждане!
А по литература много ми се иска да е Ботев!Този Яворов с тези негови трагедии направо не мога да го понасям.Той май наистина не е знаел какво иска!
А тази Нова История най-много я мразя!Толкова години не се е падала ако се падне сега съм най-голямия карък!
Дано да е Средновековие или Възраждане!
А по литература много ми се иска да е Ботев!Този Яворов с тези негови трагедии направо не мога да го понасям.Той май наистина не е знаел какво иска!
Право, 1-ви поток, 4-та група
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
-
lo_flo
- Драскач
- Курс: втори
Аз ходих на курс по история в СУ и от там ми казаха,че на редовния изпит се маха тази тема за Левски и Каравелов и на нейно място се слага Априлското въстание!Освен това тайничко се казва,че периодите не се повтарят,плюс това на случаен принцип изтеглена тема няма в СУ!Не става дума,че темата е ясна коя ще бъде,имам предвид,че периодът е ясен кой ще е!!!Hedgehog_Kj написа:То не се ли избира лотарийно темата...внимавайте!!!Възможно е да се повторятlo_flo написа:Сто процента ще се падне Средновековие!Все пак се падна Възраждане на предварителния,а СУ не повтаря периоди!!!
Който не пие на екс, да не види секс!!!
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
И аз го казах това за темата за Каравелов и Левски,ама никой не вярваlo_flo написа:Аз ходих на курс по история в СУ и от там ми казаха,че на редовния изпит се маха тази тема за Левски и Каравелов и на нейно място се слага Априлското въстание!Освен това тайничко се казва,че периодите не се повтарят,плюс това на случаен принцип изтеглена тема няма в СУ!Не става дума,че темата е ясна коя ще бъде,имам предвид,че периодът е ясен кой ще е!!!Hedgehog_Kj написа:То не се ли избира лотарийно темата...внимавайте!!!Възможно е да се повторятlo_flo написа:Сто процента ще се падне Средновековие!Все пак се падна Възраждане на предварителния,а СУ не повтаря периоди!!!
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
--- Бъртранд Ръсел ---
--- Бъртранд Ръсел ---
Аз имам питане относно темата за ВРУ... Ако е дадена "Възстановяване на Българската държава 1878-1879" до къде точно трябва да се пише, защото на курса беше до правителствата на Драган Цанков и Петко Каравелов, а в книжката с плановете на СУ - само до избиране на Батенберг... ПОМОЩ!!! 
Последно промяна от Page_B на 13 Юни 2007, 07:58, променено общо 1 път.
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций