English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

love_delight написа:на кое издателство е тази жълта книжка?
Издателство "Психодиспансер Раднево"
(=

на мен не ми трябват гласовете на мъдреците от книжката- аз имам гласовете в главата си^^
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

radja написа:
love_delight написа:на кое издателство е тази жълта книжка?
Издателство "Психодиспансер Раднево"
(=

на мен не ми трябват гласовете на мъдреците от книжката- аз имам гласовете в главата си^^
Значи теб да не те мислим - ти си вътре: ако не в университета, то хоне в Психодиспансера в Раднево :wink: :lol: :lol:
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeTka` »

Здравейте. Искам да ви попитам някой знае ли как се оценява изпита по англ., тоест от тия 90 точки общ брой, около колко са за 3-ка, 4-ка, 5-ца.. А и за есенцето един въпрос.. аз тая жълтата книжка имам, за която стана дума по-нагоре в темата, една зелена имам на изд. PONS и един учебник Proficiency на ExpressPublishing, та.. навсякъде пише различни работи за това как трябва да се напише едно хубаво есе. Според вас трябва ли да има примери от личния ни живот?
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

въпрос: имам ли шанс да изкарам над 4.50 без учене :roll:

пп: моля, не ми отговаряйте!
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

damien написа:въпрос: имам ли шанс да изкарам над 4.50 без учене :roll:

пп: моля, не ми отговаряйте!
Хахахахха :D :D :D Ми то освен и аз да се пробвам.И без това съм завършил езикова гимназия :lol: :lol: :lol:

П.П.Знам,че потготовката за каъвто и да е предмет е много трудна.Просто ме избива на простотия :lol: :lol: :lol: Вече се сдухвам от т'ва КСК
Изображение
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

ми нали знаеш..."Койту играй пИчелИ, койту ни играй нИ пИчели" :lol:
Аватар
animal
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от animal »

Аз не съм завършила езикова гимназия, да не говорим, че съм завършила гимназия преди 6 години! Но миналата година реших да се пробвам на изпит по английски (само че за Пловдивския университет) без да уча и...изкарах 4.50! Е, не ми стигна, за да ме приемат, но поне видях, че имам някакъв шанс :)
Тази година мисля да пробвам и в СУ :) Казват. че било по-трудно и гадно?!
"Ако искаш да разсмееш Бог - разкажи му за плановете си! "
"Усмихвай се повече - за една хубава усмивка са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 47!"
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

Аз не съм завършила езикова гимназия, да не говорим, че съм завършила гимназия преди 6 години! Но миналата година реших да се пробвам на изпит по английски (само че за Пловдивския университет) без да уча и...изкарах 4.50! Е, не ми стигна, за да ме приемат, но поне видях, че имам някакъв шанс Smile
Тази година мисля да пробвам и в СУ Smile Казват. че било по-трудно и гадно?!
айде успех :wink:
на 24ти започва ебанта 8)
Аватар
animal
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от animal »

Хехе, благодаря!
Само исках да дам малко надежда на damien че има макар и малък шанс да изкара 4.50 без учене (но не и гаранция за прием :) ) :thumbright:
"Усмихвай се повече - за една хубава усмивка са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 47!"
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

animal написа: Казват. че било по-трудно и гадно?!
Да, тъй като формата на изпита е малко по-различна. А критериите .. те са "на ниво" :D
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeTka` »

А за 4,50 колко точки трябва да имам от общите 90?
little_secret
В началото бе словото

Мнение от little_secret »

абе 4.50 може да е достатъчно зависи за коя специалност ;)
Аватар
animal
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от animal »

За кои специалности би било достатъчно?
Аз съм се насочила към Психология или Английска филология...и като стана дума - бих искала да запитам как е положението при тези специалности - не питам дали е лесно, защото никъде не е лесно, но примерно - добри ли са преподавателите, по колко изпита има на семестър (тъй като в последните 2 години аз по-малко от 8 изпита не съм имала!)?!
Предварително благодаря за отговорите!
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

миналата година държах изпит по английски,завършила съм английска гимназия с пълен отличен по англ. и смея да твърдя,че го владея на едно доста високо ниво...имах 2 :? изпитите по език в СУ почти нямат нищо общо с това как владееш езика,най-важното е да имаш стабилна подготовка именно на тези тестове,да се решават много примерни,а също и голяма доза късмет,диктовката зависи най-вече от четящия/имам чувството,че все гледат да слагат хора с невероятно странно произношение/,може да се каже,че след нея почти нямаш време за проверка,тестовата част не е мн сложна,ама има въпроси от типа "всички са верни,ама кой е по-верен?",а времето за всеки раздел ти е изключително малко дори само да прочетеш въпросите,камо ли да разсъждаваш над тях :roll: есето...ами изискванията в крайна сметка са малко непонятни,трябва да не говориш с много прости думи,ама не и с прекалено сложни и т.н. :shock: чувала съм,че дори хора,живяли в Англия примерно не могат да се справят с тоя изпит :?
за английската филология не знам,ама специално психологията се влиза с много висок бал, доколкото знам ти трябва поне 5 и 50 на изпита...

ПП:от общи 90 аз имах 50 точки...и имах 2-ка...
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Една 4-ка ми трябва :D ,за да вляза това което искам.
Ама правя много грешки :(.
Mira щом 50 точки са двойка,значи май няма да вляза това,което искам. :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”