Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Само да посмеят да ми го причинятsmth написа:А дали има шанс да забавят оценките и да ги покажат другата седмица чак или трябва да са готови до петък?

-
smth
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Еми да,така си е,пък и да кажеш да имаше още 2-3 месеца до редовния....може да си ги бавят колкото си искат,ама...А дали има шанс да забавят оценките и да ги покажат другата седмица чак или трябва да са готови до петък?
Само да посмеят да ми го причинятОще една седмица мъчително психическо истезание.Не мога да уча заради това пусто напрежение,а до 20-ти трябва да съм приключил и да почвам преговора
![]()
Аз съм си виновен де,ама все пак и това допринася до голяма степен с разбозването.
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Аз от октомври 2006 до края на май се плюнчех на биохимияsmth написа:А по колко пъти сте преговаряли темите и от кога почнахте да ги учите?
П.П.Всъщност чудя се дали да се смея или да плача

за какво ти е тая статистика вие почти я стакмихте вечеfosilka Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 5:09 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз пък се чудя ПУ дали ще изкарат статистика на оценките от предварителния Много ми е интересно да видя какви са оценките.
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
emi to4no 4e ne sa
....ama nqkoi qvno ve4e se pristesniha dosta 
опа....пак този гаден навик с латиницата ......веднага се поправям да не излезе че не съм патриотка
опа....пак този гаден навик с латиницата ......веднага се поправям да не излезе че не съм патриотка
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
спокойно бе хора!!! ....трябва да сте позитивни...само така ще привлечете положителна енергия към себе си....ако постоянно човек си повтаря, че няма да успее, наистина няма да успее накрая...за какво изобщо сме тръгнали да кандидатстваме като още от сега се опитваме да се убедим че няма да ни приемат....ако знам че няма да ме приемат нямаше изобщо да кандидатствам....отсега нататък явно всичко е въпрос на нерви, а не на знания....защото съм сигурна, че ще има хора, които перфетно са си знаели темите ....минали са ги по 16 пъти и някрая някоя глупава грешка от притеснение или от бързане ще ги издъни....така че.... ще ви го напиша на латиница: BE POSITIVE!!!! 
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.