Сесия - първи курс, право, задочно
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз съм от ентусиастите, които ще се явяват при Милкова, доста по-разбран ми се видя нейния учебник, въпреки, че няма как да не четем и от този на Ташев, защото в учебника на Милкова не всичко има.
Кой друг ще се явява при нея?
От къде четете за въпроси - 31, 32, 33 за санкцията....
Аз тук имам какви ли не учебници и пак нямам за санкцията...
има само някакъв текст в Legal Theory, ама е на Бойчв и Михайлова и се чудя да не се сърди Милкова...
има само някакъв текст в Legal Theory, ама е на Бойчв и Михайлова и се чудя да не се сърди Милкова...
Идеи за пътуване: http://www.nasamnatam.com/
Аз.Ignis написа:Аз съм от ентусиастите, които ще се явяват при Милкова, доста по-разбран ми се видя нейния учебник, въпреки, че няма как да не четем и от този на Ташев, защото в учебника на Милкова не всичко има.
Но не знам кога изпитва.
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
tilix аз знам със сигурност за 13 и 14.06. и че държала много на курсовата работа. Само не знам от колко часа е изпита, така, че ако някой има такава информация нека сподели.
ОТП при Ташев
Здравейте. За тези от вас, на които им предстои изпитът при Ташев, сега ще споделя своя опит. Първо, Ташев е много спокоен, много усмихнат, много вежлив и те кара да се чувстваш комфортно. В това отношение няма нищо общо с Токушев. Второ, изисква да знаеш много. Рядко прекъсва, повечето пъти оставя да си изкажеш целия въпрос. Винаги задава допълнителни въпроси, които не са от падналите се два. От рода на: кои са видовете аналогия? какво е правоотношение? каква е разликата между органичната и фикзионната теория за юридическите лица и т.н. Но не е злобен, не се заяжда или нещо такова. Аз докато бях в стаята, написа три шестици. Но за трябва да го впечатлиш наистина. Ако си му направил добре впечатление, ти казва "благодаря за отговора". Абе голям пич е.
Даже с тези, които скъса (при мен имаше един скъсан и един отказал се), също се държи много добре.
Ами това е. Успех на всички!
Даже с тези, които скъса (при мен имаше един скъсан и един отказал се), също се държи много добре.
Ами това е. Успех на всички!
We don't need no education... or at least like that!
100% на 15 ще има дата,аз и повечето от колегите,за които знам ще се явяваме тогава,със сигърност ще има дата и заради 11,когато нямаше изпит заради Буш:)
искам да питам дали редовните искат да чакаме и да влизаме след тях и дали ако вътре се омешаме редвно и задочно той се съобразява с това,че конспектите са различни:)
мерси предварително!
искам да питам дали редовните искат да чакаме и да влизаме след тях и дали ако вътре се омешаме редвно и задочно той се съобразява с това,че конспектите са различни:)
мерси предварително!
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За Ташев - добре. Някой ще сподели ли за Милкова
и часа на изпита на 14 и евентуално в коя аудитория кой преподавател изпитва?
Успех на всички, които все още не са се явили!
и часа на изпита на 14 и евентуално в коя аудитория кой преподавател изпитва?
Успех на всички, които все още не са се явили!
Аз случайно надникнах в темата и ще ви кажа и аз впечатленията си за Ташев. Съгласен съм с всичко, което казва keyholder, с изключение на това, че държат на курсовата работа. Май не я бяха гледали изобщо
При мен Ташев не скъса никого, а имаше една колежка ето абсолютно нищо не знаеше, той й писа 3. Ама за 6 наистина много изисква, изпотява те до край. Ако и Атанас Шопов изпитва сядайте при него, аз поне съм доволен, макар че имам 4, ама по единия въпрос не казах нищо
И не е толкова взискателен като ташев, като те види че знаеш, прекъсва.
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колко хубаво звучи за изпита при Ташев, чак се чудя дали да се явявам при Милкова 
blackange Мерси
За тези които не знаят при милкова в 311 кабинет сега го проверих
blackange Мерси
За тези които не знаят при милкова в 311 кабинет сега го проверих
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"