Май всички сме така...надяваме се ,че ще се справим... Мнозина са призвани..малцина обаче ще бъдат избрани...Дени написа:Като цяло много обичам литературата и се надявам да успея да се справя![]()
Теми Литература 1990-2007
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Бих казала,че Славейков е цвете в сравнение с разни други модернисти...Д.Дебелянов & П.Яворов да кажем...А за темата и според мен е добра...damien написа:що така бе, Славейков не е цвете, ама формулировката е повече от лесна2000 година - "Човекът като творец на живота в поезията на Пенчо Славейков" - 51,7%двойки.
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
- Orenda
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Само едно нещо ще добавя към вси4ко казано дотук - години наред статистиката показва, 4е около 50% от кандидат-студентите излизат, каквото и да се падне, ясно е, 4е има хора дето ходят с 2-3 автора... от останалите 50% да пишат половината приблизително са с двойки - Факт! така, 4е да се надяваме 4е ще сме от оная 1/4 горе-долу май, които ще пишат който и автор да е и ще имат положителна оценка
))
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
- MechoPuhova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Дай, божеееееееееMechoPuhova написа:Аз пък нямам претенции кой да се падне! Който и да е... здраве да е! Все ще се напише по нещо, я! Според мен тази година ще се паднат или Елин Пелин или някой от романистите Талев и Димов ... но това си е мое предположение... Ще видим на 13 юли! И успех на всички
- TimShel_Girl
- Драскач
- MechoPuhova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Това есе изобщо невярвам да се падна нито тази, нито другата година! Защо ли? Защото това е примера във две книги, които издава Софийския за подготовка за изпита по Български език и литература и е невъзможно да го пуснат като тема.... Е, според мен де! Може да има някой луд дето да е съгласен
Иначе и аз ще се радвам да пиша по него, тъй като съм правила такава тема и ми е доста приятна!!!
- TimShel_Girl
- Драскач
- PrincessSuperstar
- Драскач
Re: Теми Литература 1990-2005
това е една от възможно най-лесните теми, направо не мога да се начудя на тия проценти !?!Crematory написа:тука бяха май 52 процента двойкиRaya_Alexandra написа: 2003 година – “Свободата като избор в поезията на Христо Ботев”