Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Как се провежда изпита по биология в ПУ.Като гледам какви романи пишете да не би да се пишат по няколко урока, в смисъл дават 3 теми и трябва да се пише и по 3-те.Сериозно досега не съм се интересувал за ПУ,но като гледам не лошо да го вкюлча към алтернативите.
абе в ПУ си имат собствено мнение за генетика и биохимия различно от общоприетото в световната наука
а що се отнася до дължината на темите - аз написах 8 страници навремето и явно беше напълно достатъчно като поне 1 сумарно беше рисунки
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
аз ако трябва да ме върнат 3 години назад за да изживея живота си отначало не бих кандидатствала в БФ (нито в който и да е униврситет в Б-я) програмта е супер претрупана много е тежка и има много излишни неща
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
тези оценки се отнасят за момичета или момчета, защото все още важи правилото че момчетата са по тъпи и влизът с по нисък бал. Аз съм момче и имам оценка 5.6 в Пловдив. Но ако написаните по горе оценки също са на момчета, шанса ми е много малък, но мен повече ме интересува в София колко имам.
Мойте теми съм си ги направил от всички учебници в които са дадени по долу от програмата. Обаче съм ги правил на компа и средно една тема е около 2 страници. Но най-дългите са ми по 4 страници. Пример за такава дълга тема е темата за доказателствата. Шрифта, който съм използвал е Time new roman "10", като разстоянието между текстта и края на листа е: Горе и долу по 1 сантиметър, а ляво 1 инч, а дясно 2 сантиметъра.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.