Чухте ли - нулева година за кандидат-студентите?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Чухте ли - нулева година за кандидат-студентите?

Мнение от AlexHI »

Хора, гледах новините /БТВ/тази сутрин и изпаднах в ужас. Учителите от Софийското 19 СОУ/ако съм разбрал правилно/ организират стачка и бойкотират приключването на учебната година - включително и издаването на димполите на дванадесетокласниците. Казват, че по тази причина ще има и нулев прием в университетите. Вече ги подкрепяли всиките им колеги от Североизточна България.
Това бил начинът да принудят обществеността да се застъпи за тях и естествено за тяхното заплащане. Съответно и да изнудят министъра да им даде адекватни заплати :oops:
Боже, още не ми го побира ума. Сега на 19 юни свиквали стачните комитети в 19 СОУ за окончателно вземане на решение.
Някой знае ли нещо повече?
Последно промяна от AlexHI на 12 Юни 2007, 15:19, променено общо 1 път.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Аз нищо незнам,но ако не ми дадът дипломата нали ще ги взривя :D
Няма да можем да се запишем за редовните изпити така :scratch:
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

аз само знам, че 19 СОУ е едно от най-пропадналите столични училища и нз с кви очи правят мизерии :shock: :D :lol:
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Ами нали това е целта на занятието - изнудване. Боже, как не съм по-близо до София - ще им избода очичките на тези тримцата дето се бяха изтъпанили сутринта в телевизионното студио.
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

малееее, тия луди ли сааа?? че там никой не ходи на училище, а даскалите и високи заплати искат ьхахьахь
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

К'фо се впрягате, бе хора? Кой ще смее да не ни даде дипломите. Нали се сещате какъв ужас ще настане тогава.

Просто блъф...
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Айде бе,стига сте вярвали на подобни щуротии.
Дипломи ще имате и да ги искате и да не ги :D
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Разчитат по този начин да им обърнат внимание! А къде оставихте скъпи учители,обичта към учениците си нали това беше Вашето призвание да давате знания и обич, за знанията добре че ходим на частни уроци, а за обичта е пълно лицемерие , театро за Оскар на учителската гилдия! Да ме извинят свесните учители, защото има и такива, но те обикновено не парадират с "обичта си" и 'знанията" и гледат да доработват в многото свободно време с което разполагат!
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Моята диплома утре би трябвало да я взема..
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами тя практиката стана порочна...
Проблемът в тези, които се съгласиха да повишат заплатите на служителите на градския транспорт!
Нормално е сега и учителите да скокнат!
Дано не се стигне и до големи стачки от страна на лекарите :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Не познавам закона,но мисля,че това е извън правата на тези институции да се гаврят с кандидат-студентите.Нямат право.Те нека да посмеят пък и ние ще вземем незаконни мерки за защита :twisted:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

rueva написа:аз само знам, че 19 СОУ е едно от най-пропадналите столични училища и нз с кви очи правят мизерии :shock: :D :lol:
:shock: В смисъл, че там учат най-пропадналите ученици ли? :? И на мен така ми се стори... :oops:
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Иначе съм съгласен ,че размера на заплатата трябва да е съобеазен с интелектуалното ниво ,което изисква дадена професия, но да не ни намесват в тези работи.На държавата трябва да го начук*** , не на нас.Ние не сме им виновни.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Hedgehog_Kj написа:Иначе съм съгласен ,че размера на заплатата трябва да е съобеазен с интелектуалното ниво ,което изисква дадена професия, но да не ни намесват в тези работи.На държавата трябва да го начук*** , не на нас.Ние не сме им виновни.
Всички сме в кюпа = на едно место... :?
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Уф, имам чувството, че всяка година поне веднъж ще излезе слух за "нулев прием"... Важното е, че всяка година има кой да се върже...
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”