Коя специалност ще посочите на първо място (ФМИ)?
Модератор: Boromir
- Abele*
- Постоянно присъствие
Коя специалност ще посочите на първо място (ФМИ)?
Коя специалност ще посочите на първо място от възможните във ФМИ?
la consolation des arts...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Кажи кои са тези хора, познавам ги 300% ако сега са първи, трети или четвърти курс. Ако са завършили, не е изключено, но вече бройката е по-голяма. Ако преподаватели са ти го казвали, познавам ги.Methuselah написа:Най-хубави неща съм чувал за математика и информатика
И ако си мислиш, че са те метнали въпросните, жестоко се лъжеш.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Не смятам че са ме метнали, бъди спокоен.Бeтон написа:Кажи кои са тези хора, познавам ги 300% ако сега са първи, трети или четвърти курс. Ако са завършили, не е изключено, но вече бройката е по-голяма. Ако преподаватели са ти го казвали, познавам ги.Methuselah написа:Най-хубави неща съм чувал за математика и информатика
И ако си мислиш, че са те метнали въпросните, жестоко се лъжеш.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Бeтон написа:Аз мога ли да заложа една форумна усмивказа първото и второто место?
дотук без изненади.AndersenGGZ написа:аз лично се колебая между СИ и ИС, а записването наближава...
Можеш да я добавиш, като едитнеш първия си пост там горе и я адваш в анкетата.AndersenGGZ написа:съжалявам, не съм я пропуснала умишлено, ами полето не се е отпечатало. който я иска, да я напише като мнение
Това е добре, а са ми интересни причините, които са ти изтъкнали.Methuselah написа:Не смятам че са ме метнали, бъди спокоен.

- zvezda
- В началото бе словото
- Специалност: KN
- Курс: втори
Мисля, че трябва да скачаме по-смело. След първата година при добър успех можеш да се прехвърлиш мн. лесно (в рамките на ФМИ), пък и не смятам, че е толкова фатално - програмите за обучение са доста сходни. Едните учат JAVA първата година. Другите имат Анализ втората... Все програмисти ще станем (е, то че някои нищо няма да стане от тях, т'ва си е друг въпрос), стига да искаме 
.:KH ~ II-pи курс:.
Аз се колебаех между Информатика и Компютърни Науки. Избрах първото. Нямам идея дали съм сбъркал. Мисля, че цялото ФМИ е една шега, така че каквото и да запишеш, ако сам не си учиш, програмист от теб няма да стане.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Причината е, че без математика програмист не се става! Чувал съм, че от другите специалности излизат партиди средни програмисти, докато от МИ излизат 2ма но много стойностни.Бeтон написа:Това е добре, а са ми интересни причините, които са ти изтъкнали.Methuselah написа:Не смятам че са ме метнали, бъди спокоен.
Току що пък мнението ми се промени много рязко защото даскалът ми каза че тази специалност е кодираното име на специалността "Учител по математика или информатика"... и ако ми стига само за нея бала по-добре да изчакам една година или да запиша в ТУ... Кашичка общо взето
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Това е.Methuselah написа:Причината е, че без математика програмист не се става! Чувал съм, че от другите специалности излизат партиди средни програмисти, докато от МИ излизат 2ма но много стойностни.
Иначе другото за кодирането е ако имаш желание и него може да станеш. Кое мислиш, че разваля фона?

- Methuselah
- Легендарен флуудър