Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
медиците какво да кажат ... 1000 кандидати за 14 места ....
честно казано никой от медиците не отиде на тоя изпит с цел да учи медицина в СУ за да усети тръпката от изпита ....
да са живи и здрави целите всичките 15 студентти които ще приемат ще са най-слабит еот всички 5 медицински университета в БГ ...
честно казано никой от медиците не отиде на тоя изпит с цел да учи медицина в СУ за да усети тръпката от изпита ....
да са живи и здрави целите всичките 15 студентти които ще приемат ще са най-слабит еот всички 5 медицински университета в БГ ...
не разбира се
за другите специалности не знам
ама до колкото ух са били 1400 кандидати за всички биологични специалности докато миналта година без медицина са били само 400
но не знам колко са верни тея работи
за другите биологични специалности нямам наблюдения
ама за медицина и стоматология имам много сериозни наблюдения
честно казано ако си трезво мислеш кандидат медик СУ е последния университет в ойто трябва да запишеш ако те приемат навсякъде ...
но всеки си знае какво иска
но не бепше корекно от страна на СУ да обявяват преди изпита 55 места а след изпита 15 ....
взеха си парите от кандидат студентката кампания и ни отрязаха ..
затова тук феновете на СУ да не ми се сърдят като си казвам впечатленията за така наречения им престижен университет

за другите специалности не знам
ама до колкото ух са били 1400 кандидати за всички биологични специалности докато миналта година без медицина са били само 400
ама за медицина и стоматология имам много сериозни наблюдения
честно казано ако си трезво мислеш кандидат медик СУ е последния университет в ойто трябва да запишеш ако те приемат навсякъде ...
но всеки си знае какво иска
но не бепше корекно от страна на СУ да обявяват преди изпита 55 места а след изпита 15 ....
взеха си парите от кандидат студентката кампания и ни отрязаха ..
затова тук феновете на СУ да не ми се сърдят като си казвам впечатленията за така наречения им престижен университет
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Аз няма да кандидатсвам за медицина ,но Traqn`` мисля ,че е рано за сравнение.Не подценявай университета,защото нищо не се знае още.Вярно е ,че МУ си е най,ама може би до тази година.В Плевен гледах по новините,че са оборудвани с най-новите технологии и др.Но все пак по-важна е практиката- в София има повече болници или...незнам всъщност
.Мисля ,че е трудно да се определи,поне за мен
Мисля,че на 15 човека ще им се осигури по-добра подготовка и внимание отколкото на 1000 (нз каква е бройката).Че си завършил някъде, не е гаранция,че ще успееш.
П.П.Нещо се уливам с коментарите напоследък.Уж едно изречение,то роман става

П.П.Нещо се уливам с коментарите напоследък.Уж едно изречение,то роман става

до колкото разбрах аз бройките ще са си 55 а само 15 ще са блгарски студенти .. останалите ще са за чужденци
в София може да има много болници но традициите са най-важното нещо а СУ ги няма тея традиции
а и вече казах какво са заявили биолозите от СУ за нас тея дето се подотвяме за МУ да сме били забравели да ни приемат понеже си имали техни кандидати ... с такова селско заяждане най-много да си изтърват най-дбрите кадри .. друго няма да направят
а за Плевен според мен след МУ София е най-добрият медицински университет ... като цяло е много сериозен и излизат много добри кадри от тям ... както и всеки от останалите МУ-та де
в София може да има много болници но традициите са най-важното нещо а СУ ги няма тея традиции
а и вече казах какво са заявили биолозите от СУ за нас тея дето се подотвяме за МУ да сме били забравели да ни приемат понеже си имали техни кандидати ... с такова селско заяждане най-много да си изтърват най-дбрите кадри .. друго няма да направят
а за Плевен според мен след МУ София е най-добрият медицински университет ... като цяло е много сериозен и излизат много добри кадри от тям ... както и всеки от останалите МУ-та де
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Traqn`` написа:... тея дето се подотвяме за МУ да сме били забравели да ни приемат понеже си имали техни кандидати ...
Малееее!!!!Т'ва не е на добре

- alteia
- В началото бе словото
Сам го каза, като не знаеш не изказвай мнения.Traqn`` написа:ама до колкото уж са били 1400 кандидати за всички биологични специалности докато миналта година без медицина са били само 400
Миналата година желаещите за биологичните специалности бяха двойно повече от бройката, която споменаваш.
Разбра ли се сам със себе си кой е най-добрият МУ в България?Traqn`` написа:а за Плевен според мен след МУ София е най-добрият медицински университет ... като цяло е много сериозен и излизат много добри кадри от там ... както и всеки от останалите МУ-та де
Понеже аз като чета не си наясно с нищо, а постоянно бълваш простотии и хората ги четат.
Ужас, писнало ми е от подобни дето се правят, че са наясно и заблуждават другите с псевдо-информираността си и "авторитетни" изказвания.
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Аз ще кандидатствам медицина за втора година и знам всичко 1:1 от учебниците,но на предварителния нарочно не писах по този начин,защото знам,че не искат.В СУ трябва да напишеш по-обширно темата и да дадеш повече разяснения и допълнителен материал 
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
- simona_baby
- От дъжд на вятър
няма такова нещо...
Точно така е,защото аз от половин година взимам уроци по биология в СУ,защото знаех предварително,че ще има медицина от тази година,за жалост не мога да кажа при кой взимам уроците,но тя преподава в БФ и ми разви всички теми и то доста подробно,мн по-обширни са от тези,които са необходими за МУ-София
Но в крайна сметка кой каквото иска да си мисли,аз съм сигурна,че съм написала всичко както трябва на предварителния 
Точно така е,защото аз от половин година взимам уроци по биология в СУ,защото знаех предварително,че ще има медицина от тази година,за жалост не мога да кажа при кой взимам уроците,но тя преподава в БФ и ми разви всички теми и то доста подробно,мн по-обширни са от тези,които са необходими за МУ-София
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
ami q mi kajete ne6to za realizaciqta po-natatyk....v spravo4nika na SU pi6e i za MB i za BT samo "mojete da rabotite v BAN"....qvno za dosta hora MB e na pyrvo mqsto no ako nqkoi mi obqsni za6to 6te sym mu mnogo blagodarna 
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.