Културология?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Културология?

Мнение от rueva »

може ли някой, който е по-навътре в нещата, да ми понапише кое, как и защо :) общо взето какво се учи и трудно-лесно, реализация?

мерси много 8)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

В самото описание на специалността в справочника и по сайтове пише,че не дава конкретна професия,за мен това е достатъчно :shock: имам и прятел,който е първи курс и хич не е очарован.Но ти си знаеш,ако те влече
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

да, аз описанието го прочетох отдавана и точно затова искам някой, който е "вътре" в специалността да ми каже нещо повече :roll:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Ох, като им видиш част от даскалите, ще разбереш какво става - Александър Кьосев, Ивайло Знеполски, Ивайло Дичев... :roll: - всичкология и нищо точно... :?
Аватар
Merry-go-round
В началото бе словото

Относно културология

Мнение от Merry-go-round »

Аз съм първи курс, въпросната специалност. На мен лично специалноста ми допада. Тази година учихме История на българската култура, Обща история на културата. Тези две дисциплини ти дават стабилни познания не само в историята на културата, но и в историята като цяло. Имахме още курс по Обща социология, по Етика, по Естетика. Те са много увлекателни, преподавателите са доста колоритни:) Имаш един задължителен език и спорт. Има и още няколко дисциплини, но те не са толкова интересни. Това е в общи линии, интересно е, но е и доста трудно:)
Аватар
erquebrand
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от erquebrand »

Joker написа::shock: Ох, като им видиш част от даскалите, ще разбереш какво става - Александър Кьосев, Ивайло Знеполски, Ивайло Дичев... :roll: - всичкология и нищо точно... :?
какво каза ти....??? Нищо точно!
mariah
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mariah »

Имаме си голяма, хубава тема със същото заглавие, защо пускате други :?
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

mariah написа:Имаме си голяма, хубава тема със същото заглавие, защо пускате други :?
...
*Raya_Alexandra: Ключ.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”