Най-хубавият комплимент, който сте получавали !
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Misska Optimistka
- В началото бе словото
Различни хора са ми казвали че приличам на Анджелина Джоли ... (не че приликата е голяма .. ама карай)
Иначе че съм влизала под кожата на хората
Иначе че съм влизала под кожата на хората
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мистър Бийн е симпатичен и забавен ... но все пак онзи от рекламата (ако си спомняш) наистина приличаше на него ... :hug:Vintersorg написа:Не мякай, поне не са ти казвали 100 човека, че приличаш на Мистър Бийн и на Алф, налиии? Не че имам някаква прилика... Ама иди им говори!Sunbaby написа:Различни хора са ми казвали че приличам на Анджелина Джоли ... (не че приликата е голяма .. ама карай)
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Че мириша на бебче
Не знам доколко го възприемате за мило... та да обясня... идеята не е за системно несменяни памперси.
Някои момиичета миришат на бебе просто защото такава им е кожата. Не знам как се получава, но определено не е с къпане по 3 пъти на ден и мацотене с Джонсън. Просто си миришеш на хубавко и чистичко by default.
И се усеща най-силно отзад на вратлето... като си отметнеш косата
Не знам доколко го възприемате за мило... та да обясня... идеята не е за системно несменяни памперси.
Някои момиичета миришат на бебе просто защото такава им е кожата. Не знам как се получава, но определено не е с къпане по 3 пъти на ден и мацотене с Джонсън. Просто си миришеш на хубавко и чистичко by default.
Със сигурност няма да се усеща най-силно в най-долната част на вратлетоMERCES_LETIFER написа:Че мириша на бебче![]()
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър