Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
TimShel_Girl написа:Стига бе, какво ви пречи Яворов?.... Работите му са сложни, но много хубави...плоските тъпизми на Вазов по ли са добри?
Те поне са разбираеми
Да...толкова разбираеми, че са му чак сладникави измишльотините... Вазов е единственият автор, който ме кара да се изприщвам като му погледна темите...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
veiskela написа:Остава и да започнете да се обиждате на автори....
Хехехе, това беше свежо ))) Аз викам да не се пада Вазов, пък другото, все едно кой обича, кой не - ще се напише ))) А може това да си е само мое мнение де - аз иначе мисля да преговоря всичките - няма как, това е само 1 шанс - неразумно е някой да го изпусна и после той да се пльокне на тема
Еееее не ви прави чест да говорите за Яворов така А иначе Вазов е Вазов ,не защото е много добър,а поради други причини.Има много по-достойни от него-Алеко и Вапцаров,Далчев,Ботев.Поне според мен.Уважавам го ,но в известна степен си е плагиат и перефразира чужди идеи.Иначе "Аз съм българче" рулира
radja написа:ако някой се излъже един ден да ме учи- позволявам му официално да ме псува колкото си иска.
това оправдава ли ни?>)
Това си е лично мнение Най-малкото съм тръгнал да поучавам някого при положение,че не кандидатсвам с литераКура .Ако съм жегнал някой ,не е било нарочно Няма да се бъркам повече
Минах Ботев, Вазов всичко , Алеко и сега чета Славейков... Този човек е просто НЕчовек. Да комбинираш писателски занимания с тежки наркотици просто не е морално спрямо поколенията...