Хетеросексуални съквартиранти гризачи.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Живея в 41Б, на първия етаж, и често нощем със съквартирантките ми наблюдаваме как плъховете се катерят по решетката на прозореца нагоре към другите етажи
Голяма напаст ей!
Веднъж като беше отворен прозореца за малко да влезе един огромен черен гризач, но успяхме да го уплашим в последния момент 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Мнение на Г.: чул ги е да ходят през нощта, но толкова се е отвратил от факта, че по дрехите му са лазили плъхове, че просто не искал да коментира; на другия ден просто се чудил дали да не си изхвърли дрехите в казана или да си ги занесе вкъщи за яко пране... е в крайна сметка не ги изхвърлил: част от тях изпрал и с друга част от тях ги занесъл днес вкъщи... сега всички грижливо се перат 
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
I am weasel написа:Ей, Крематори, сестра ми има морско свинче. Много готини животинки. Я разкажи за твоята свиня. Нали е за гризачи темата.
Това е мойто свинче Тони
А това е Тони и брат му Дзверу (с черното оче). Той по принцип е в Габрово. По-едричък е от Тонито и повече яде
П.С. Ако някой в СГ или въобще в София иска прасчо, едно момиче от 23 блок има 3 за раздаване, на 2 месеца са и са много сладки.
uah
Мерси, хапнах вече, но да ми ги запази, скоро ще намина и там 
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
съквартирантката на жена ми има 2 хамстерки, някаква много дребна порода, по цял ден се опитват да изядат покрива на пластмасовата кутия-къща
и са голяма атракция за всички гости в стаята
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Ама в крайна сметка кой кого уплаши повече....black_lady написа:Живея в 41Б, на първия етаж, и често нощем със съквартирантките ми наблюдаваме как плъховете се катерят по решетката на прозореца нагоре към другите етажиГоляма напаст ей!
Веднъж като беше отворен прозореца за малко да влезе един огромен черен гризач, но успяхме да го уплашим в последния момент

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Миналата година имах мишки в стаята и по-точно в банята. Появяваха се отзаде паравана, който крие тръбите и щранговете и налитаха кошчето за боклук. Обаче ги излових в опаковки от чипс. Майстор съм
И ги хвърлих през прозореца. Исках да ги смачкам, ама на предния ми съквартирант не му даде душа и искаше да ги пощадим през прозореца. Иначе плъхове съм виждал. Изскачат от мазетата на блоковете. Наблюдавал съм. Че и тлъсти говеда са. Само че ме е гнус от тях. И ако влязат в стаята ми не знам как ще се оправям. Едно е сигурно - няма да има прошка като с мишките

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър