Промените тази година

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

marrylin написа:
martin написа:абе да ти кажа според оценките на тестовете в УНСС няма да влазне човек с по-малко от 5 :wink:

Което,както се досещаш,не означава,че се показва някакво реално ниво!За да изкараш 5 на изпит в СУ,трябва много по-стабилна подготовка,отколкото на тестовете в УНСС! :wink:
Аз познавам човек,който ей така на УНСС отиде и изкара 5 и нещо. :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Maleficus
В началото бе словото

Мнение от Maleficus »

А то сега не влизат сульо и пульо, така ли ? Бих се радвал дори, ако само твоя курс са истински студенти ... но и това ме съмнява. А за УНСС - no comment. Нали уж целта на подобни "изпити" е да отсее или поне да класира кандидатите по някакъв начин ! Какво класиране като "сульо и пульо" изкарва от 5 нагоре ( не визирам никой ).
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Maleficus написа:А то сега не влизат сульо и пульо, така ли ? Бих се радвал дори, ако само твоя курс са истински студенти ...
На мен ли говориш? Така подразбирам. За жалост няма да те зарадвам.
Сега не коментирам колегите. А за тея които се вясват от дъжд на вятър или само по изпити са ни колеги само на книга. Не съм аз човека, който да раздава правосъдие, но жалка е такава картинка. И да слушаме преподавателите постоянно да говорят, че сме малко. Е ние какво сме виновни, че на нас дуднат? Поне който идва се мъчи, труди се колкото възможности има и това е. А който не идва какво да говориме?
Изображение
Аватар
Maleficus
В началото бе словото

Мнение от Maleficus »

Който не идва, кой го е пуснал да влезе ? И кой го държи все още вътре ?
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Не знам.
Но аз не съм черноглед и поточето ни си тече с текущия материал, който взема присърце нещата. :wink:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”