Оценките от предварителния изпит по Математика - Коментари

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено

каква оценка имате на предварителния изпит по математика в СУ

2.00
8
11%
3.00-3.50
3
4%
3.50-4.00
9
13%
4.00-4.50
6
8%
4.50-5.00
15
21%
5.00-5.50
13
18%
5.50-5.99
6
8%
6.00
11
15%

Общо гласове: 71

Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Elcho написа:5.10... За това, което си мислех, че съм решила, е по-малко, отколкото очаквах (уж 9 от 10, ама явно не :lol: ), но пък за сметка на това много повече отколкото очаквах цяла година :D
А сега да си попитам, като едно русичко, квоти ще има ли, няма ли да има... ? :roll: Гоня информатика във ФМИ и съм момиче и се чудя дали тая оценка би ми стигнала. Смятам да се явя на другите два изпита, но повече нямам нерви (а и мотивация) да се готвя сериозно и много разчитам на тая оценка.
Погледни баловете от последните години и си прецени - ето ги от последната година http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... l06-07.pdf
Elcho
В началото бе словото

Мнение от Elcho »

Благодаря, тези съм ги гледала:) Аз затова питах дали ще има квоти и какво се очаква като нови места... Соред миналогодишния бал като момиче влизам Информатика, както си искам, но ако няма квоти... Приложна математика или Математика и информатика :/ Ама това са доста тънки сметчици дето си правя, че и без кръчмаря, дано да се получи:)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: специалност във ФМИ

Мнение от Бeтон »

zvezda написа:
Бeтон написа:Нека да позная - сисииисиисисисисиси
Това ли е най-модното и елитно в момента?
Не може да се каже нищо, преди да завършат поне 5 випуска :!: :!: :!:
Изображение
Аватар
Cerebral.Death
В началото бе словото

Мнение от Cerebral.Death »

Това ли е най-модното и елитно в момента? Мислех за КН, ама ако толкова се увеличат местата за прием, то ще се юрне куцо, кьораво и сакато. Още малко и по дипломи само да се влиза. То тези специалности бяха готини, щото хората бяха подбрани...
Аз в момента завършвам първи курс компютърни науки и мога да те уверя, че случайни хора няма. За другите специалности не мога да коментирам, но колегите ми са едни от най-перспективните ИТ специалисти в България.
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Айдееее, тука вече дипломи се раздадоха...
Изображение
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Cerebral.Death написа:
Това ли е най-модното и елитно в момента? Мислех за КН, ама ако толкова се увеличат местата за прием, то ще се юрне куцо, кьораво и сакато. Още малко и по дипломи само да се влиза. То тези специалности бяха готини, щото хората бяха подбрани...
Аз в момента завършвам първи курс компютърни науки и мога да те уверя, че случайни хора няма. За другите специалности не мога да коментирам, но колегите ми са едни от най-перспективните ИТ специалисти в България.
А ние тези дето искаме ,ама от първи клас не сме знаели таблицата ASCII ... какво да правим ?

Това е съвсем сериозно имаш ли бъдеще ... ако до 12 клас не знаеш нищо ,не си печелил състезания по информатика ,не си правил грандиозни сайтове?
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

Sunbaby написа:
Cerebral.Death написа:
А ние тези дето искаме ,ама от първи клас не сме знаели таблицата ASCII ... какво да правим ?

Това е съвсем сериозно имаш ли бъдеще ... ако до 12 клас не знаеш нищо ,не си печелил състезания по информатика ,не си правил грандиозни сайтове?
и мен това ме интересува...човек, който не е наясно с тази материя, има ли шанс да успее и ако наваксва пропуските с учене
la consolation des arts...
Аватар
zvezda
В началото бе словото
Специалност: KN
Курс: втори

Мнение от zvezda »

AndersenGGZ написа: и мен това ме интересува...човек, който не е наясно с тази материя, има ли шанс да успее и ако наваксва пропуските с учене
Какви пропуски? Всичко се преподава от cin - cout ;) Като почваш от а-б нямаш пропуски, стига да не си ги натрупаш сам още в началото. Това, че другите са приети от олимпиади по информатика си е техен бизнес. Че ще ни се преподава бързо и ще има много за учене можете да сте сигурни, но който си седне на дупето и учи яко "ще има бъдеще".
Cerebral.Death написа:Аз в момента завършвам първи курс компютърни науки и мога да те уверя, че случайни хора няма. За другите специалности не мога да коментирам, но колегите ми са едни от най-перспективните ИТ специалисти в България.
Cerebral.Death, ако на аватара е твойта снимка, определено потвърждавам, че сте много перспективни :lol:. За областта ще се разберем допълнително... За разлика от Бетона, на мен не ми трябват 5 випуска време... ;)
.:KH ~ II-pи курс:.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Sunbaby написа:А ние тези дето искаме ,ама от първи клас не сме знаели таблицата ASCII ... какво да правим ?

ако до 12 клас не знаеш нищо

Да и какво? Не форумира питането си както трябва?
Изображение
Аватар
Cerebral.Death
В началото бе словото

Мнение от Cerebral.Death »

Благодаря за въпроса, както се казва.
Аз до 9 клас нямах нищо общо с компютърната сфера, а в момента съм младши програмист в стабилна фирма. Не съм ходил на нито една олимпиада по информатика и влязох с изпит по математика.
Всичко опира до желание, упоритост и малко шанс.

Половината ми колега са много добри по програмиране, а другата - по математика. Стремим се всички да станем добри и по двете.

Още месец-два тренировки и ще съм като аватара.
:roll:
Изображение
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Аз благодаря за отговора
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Простете за въпроса, но при положение, че не знаете нищо по тази материя (слвдователно не се интересувате) поради каква причина искате да учите това :?
Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

stonesoul написа:Простете за въпроса, но при положение, че не знаете нищо по тази материя (слвдователно не се интересувате) поради каква причина искате да учите това :?

щото било с най-голям бал :lol:
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

stonesoul написа:Простете за въпроса, но при положение, че не знаете нищо по тази материя (слвдователно не се интересувате) поради каква причина искате да учите това :?
Не знам до толкова - че да взема да си сменя ядрото на линукс-а , или как на майната си ,след като някой друг се е ровил ,да сменя паролата на root-a ,като по обичайния и нормален начин не става и като имало някаква команда дето само еди си кой я знаел ... еми да не се интересувам и не чета ,научавам си само което ми е трябвало ... не сядам да уча наизустени работи ... Уж питам

martin написа:

щото било с най-голям бал :lol:
Защото от 7 клас все това искам .... Информатика ,информатика ... за да уча 5 години Паскал ...
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

martin написа:щото било с най-голям бал :lol:
не позна, не е заради бала.
искам да уча това, тъй като ми се струва доста по-интересно и перспективно за мен пред алтернативата специалност свързана с икономика в така "престижния" УНСС редом с повърхностни перхидролки(не казвам, че няма и интелигентни хора там, но те са малцинство). информатиката ще ми развие мисълта, а икономиката за мен е равносилна на зубрене. а и към информатиката се ориентирах преди месец, така че за това време едва ли човек може да изучи всичко
la consolation des arts...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”