Погледни баловете от последните години и си прецени - ето ги от последната година http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... l06-07.pdfElcho написа:5.10... За това, което си мислех, че съм решила, е по-малко, отколкото очаквах (уж 9 от 10, ама явно не), но пък за сметка на това много повече отколкото очаквах цяла година
![]()
А сега да си попитам, като едно русичко, квоти ще има ли, няма ли да има... ?Гоня информатика във ФМИ и съм момиче и се чудя дали тая оценка би ми стигнала. Смятам да се явя на другите два изпита, но повече нямам нерви (а и мотивация) да се готвя сериозно и много разчитам на тая оценка.
Оценките от предварителния изпит по Математика - Коментари
Модератор: Boromir
- alys
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Благодаря, тези съм ги гледала:) Аз затова питах дали ще има квоти и какво се очаква като нови места... Соред миналогодишния бал като момиче влизам Информатика, както си искам, но ако няма квоти... Приложна математика или Математика и информатика :/ Ама това са доста тънки сметчици дето си правя, че и без кръчмаря, дано да се получи:)
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: специалност във ФМИ
Не може да се каже нищо, преди да завършат поне 5 випускаzvezda написа:Това ли е най-модното и елитно в момента?Бeтон написа:Нека да позная - сисииисиисисисисиси

- Cerebral.Death
- В началото бе словото
Аз в момента завършвам първи курс компютърни науки и мога да те уверя, че случайни хора няма. За другите специалности не мога да коментирам, но колегите ми са едни от най-перспективните ИТ специалисти в България.Това ли е най-модното и елитно в момента? Мислех за КН, ама ако толкова се увеличат местата за прием, то ще се юрне куцо, кьораво и сакато. Още малко и по дипломи само да се влиза. То тези специалности бяха готини, щото хората бяха подбрани...
А ние тези дето искаме ,ама от първи клас не сме знаели таблицата ASCII ... какво да правим ?Cerebral.Death написа:Аз в момента завършвам първи курс компютърни науки и мога да те уверя, че случайни хора няма. За другите специалности не мога да коментирам, но колегите ми са едни от най-перспективните ИТ специалисти в България.Това ли е най-модното и елитно в момента? Мислех за КН, ама ако толкова се увеличат местата за прием, то ще се юрне куцо, кьораво и сакато. Още малко и по дипломи само да се влиза. То тези специалности бяха готини, щото хората бяха подбрани...
Това е съвсем сериозно имаш ли бъдеще ... ако до 12 клас не знаеш нищо ,не си печелил състезания по информатика ,не си правил грандиозни сайтове?
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
- Abele*
- Постоянно присъствие
и мен това ме интересува...човек, който не е наясно с тази материя, има ли шанс да успее и ако наваксва пропуските с ученеSunbaby написа:А ние тези дето искаме ,ама от първи клас не сме знаели таблицата ASCII ... какво да правим ?Cerebral.Death написа:Аз в момента завършвам първи курс компютърни науки и мога да те уверя, че случайни хора няма. За другите специалности не мога да коментирам, но колегите ми са едни от най-перспективните ИТ специалисти в България.Това ли е най-модното и елитно в момента? Мислех за КН, ама ако толкова се увеличат местата за прием, то ще се юрне куцо, кьораво и сакато. Още малко и по дипломи само да се влиза. То тези специалности бяха готини, щото хората бяха подбрани...
Това е съвсем сериозно имаш ли бъдеще ... ако до 12 клас не знаеш нищо ,не си печелил състезания по информатика ,не си правил грандиозни сайтове?
la consolation des arts...
- zvezda
- В началото бе словото
- Специалност: KN
- Курс: втори
А ние тези дето искаме ,ама от първи клас не сме знаели таблицата ASCII ... какво да правим ?
Какви пропуски? Всичко се преподава от cin - coutAndersenGGZ написа: и мен това ме интересува...човек, който не е наясно с тази материя, има ли шанс да успее и ако наваксва пропуските с учене
Cerebral.Death, ако на аватара е твойта снимка, определено потвърждавам, че сте много перспективниCerebral.Death написа:Аз в момента завършвам първи курс компютърни науки и мога да те уверя, че случайни хора няма. За другите специалности не мога да коментирам, но колегите ми са едни от най-перспективните ИТ специалисти в България.
.:KH ~ II-pи курс:.
- Cerebral.Death
- В началото бе словото
Благодаря за въпроса, както се казва.А ние тези дето искаме ,ама от първи клас не сме знаели таблицата ASCII ... какво да правим ?
Аз до 9 клас нямах нищо общо с компютърната сфера, а в момента съм младши програмист в стабилна фирма. Не съм ходил на нито една олимпиада по информатика и влязох с изпит по математика.
Всичко опира до желание, упоритост и малко шанс.
Половината ми колега са много добри по програмиране, а другата - по математика. Стремим се всички да станем добри и по двете.
Още месец-два тренировки и ще съм като аватара.
Не знам до толкова - че да взема да си сменя ядрото на линукс-а , или как на майната си ,след като някой друг се е ровил ,да сменя паролата на root-a ,като по обичайния и нормален начин не става и като имало някаква команда дето само еди си кой я знаел ... еми да не се интересувам и не чета ,научавам си само което ми е трябвало ... не сядам да уча наизустени работи ... Уж питамstonesoul написа:Простете за въпроса, но при положение, че не знаете нищо по тази материя (слвдователно не се интересувате) поради каква причина искате да учите това
Защото от 7 клас все това искам .... Информатика ,информатика ... за да уча 5 години Паскал ...martin написа:stonesoul написа:Простете за въпроса, но при положение, че не знаете нищо по тази материя (слвдователно не се интересувате) поради каква причина искате да учите това
щото било с най-голям бал
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
- Abele*
- Постоянно присъствие
не позна, не е заради бала.martin написа:щото било с най-голям бал
искам да уча това, тъй като ми се струва доста по-интересно и перспективно за мен пред алтернативата специалност свързана с икономика в така "престижния" УНСС редом с повърхностни перхидролки(не казвам, че няма и интелигентни хора там, но те са малцинство). информатиката ще ми развие мисълта, а икономиката за мен е равносилна на зубрене. а и към информатиката се ориентирах преди месец, така че за това време едва ли човек може да изучи всичкоstonesoul написа:Простете за въпроса, но при положение, че не знаете нищо по тази материя (слвдователно не се интересувате) поради каква причина искате да учите това
la consolation des arts...