Евро 2008 - квалификации
Модератори: ники, Methuselah
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Ако нашите играят по същия начин както в първия мач, тоя път 3:0 не им мърда а може и повече според мене. Ако Бербатов почне да вкарва 80% и нагоре от положенията си на мач (както правят играчите с неговата цена) просто няма кой да ни бие. Липсва му само късмет, в никакъв случай не умения или хладнокръвие. При тази игра на отбора, с толкова много голови положения, е възможно да гледаме разгром днес. Особено ако Мартин е успял да се възстанови 
zamunda.net will never die!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Само не разбрах защо му беше толко трудно да признае Пешо Шублера че не наште се мъчеха, ами просто Беларус игра много грамотен футбол в големи периоди от мача. Не спря да мрънка тоя пич, правим атака а той "ах дано само издържим още малко, само да устискаме още минутка две..." а в интерес на истината дори когато най-много ни натискаха (ако приемем, е е имало такъв момент) познатата паника в отбора ни я нямаше, или поне не беше толкова явна колкото обикновено. Както винаги 95 минути се чудих кой мач по дяволите гледа тоя човек. А гост коментатора явно наскоро е пуснат от някой диспансер или друго подобно заведение, по-несвързано бръщолевене от някой, дето минава за журналист, не бях чувал... през цялото време дрънкаше едни и същи малоумия, един от най-светлите примери беше като обясни грешката на Иванков с това, че не се били събрали достатъчно хора на стадиона на подкрепят отбора...

Иначе много добър мач на Телкийски. В един момент Стенли и Янков съвсем се изгубиха, и той остана единствеата връзка с нападателите, та се налагаше Кишишев и Вагнер постоянно да помагат напред. За пореден път се видя, че когато противниковата защита си прави илюзии, че пази Бербатов, веднага се намират други, които да решат мача, стига само да го има желанието за игра в отбора. Защитата с изключение на 1-2 грешки стоя добре, а вратаря.... никога не съм спокоен когато Иванков е на вратата. Всъщност, когато си стои в рамката съм спокоен, справя се добре, показва добри умения и лице в лице с нападател, но тръгне ли да излиза за висока топка настръхвам. Просто има неприятния навик понякога сам да прави мача интересен.
Иначе много добър мач на Телкийски. В един момент Стенли и Янков съвсем се изгубиха, и той остана единствеата връзка с нападателите, та се налагаше Кишишев и Вагнер постоянно да помагат напред. За пореден път се видя, че когато противниковата защита си прави илюзии, че пази Бербатов, веднага се намират други, които да решат мача, стига само да го има желанието за игра в отбора. Защитата с изключение на 1-2 грешки стоя добре, а вратаря.... никога не съм спокоен когато Иванков е на вратата. Всъщност, когато си стои в рамката съм спокоен, справя се добре, показва добри умения и лице в лице с нападател, но тръгне ли да излиза за висока топка настръхвам. Просто има неприятния навик понякога сам да прави мача интересен.
zamunda.net will never die!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Съгласен съм за Иванков.Подобен проблем имаше и Здравко Здравков - редовно увисваше на центрирания.Колкото до мача,видя се че отборът не е толкова силен,колкото си помислихме,че е.Явно в Минск отборът е бил окрилен по-скоро от напускането на Стоичков,отколкото от идването на Станимир Стоилов.Иначе важни са трите точки т.е. те са ЕДИНСТВЕНОТО важно в случая,защото оставаме в битката.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър