Интересни изказвания на "футболни хора"

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

Nikince написа:Видимо притеснени, около 15 албански репортери се приближиха към него (Христо Стоичков). Единият се опита да говори с Ицо на италиански, но носителят на "Златната топка" го отряза: "Само на български!" Албанците смутено обикаляха наоколо и накрая се примолиха на пресаташето на ЦСКА Владимир Рупов за съдействие. Той отиде при Стоичков, обясни му ситуацията и Ицо благосклонно каза: "Айде, давай." Албанците веднага се струпаха около него и започнаха да го щракат с камери и фотоапарати. След няколкоминутно неловко мълчание и Ицо подкани албанците: "Айде бе, цървули, питайте."
:shock: :shock: :shock:
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
pity86
В началото бе словото

Hm

Мнение от pity86 »

Абе яка тема. Само да направя една поправка на Новата Треска ( преведох ти името щот съм на кирилица и не ми се сменяше езикът)Тук ще те цитирам:Бисери на Венци Стефанов, президент на най-стария роден клуб, който от 97-а година насам е првърнат във фирма на Дебелия... Ето:
И моята поправка:
Най-старият футболен отбор в България не се управлява от Венци Стефанов, а от една друга гротеска - Димитър Христолов. А отборът е БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

http://www.footballbg.net/bg/ Ей тука има мноо добри.
Последно промяна от pity86 на 05 Юни 2007, 21:28, променено общо 1 път.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Re: Hm

Мнение от Nikince »

pity86 написа:Абе яка тема. Само да направя една поправка на Новата Треска ( преведох ти името щот съм на кирилица и не ми се смняше езикът)Тук ще те цитирам:Бисери на Венци Стефанов, президент на най-стария роден клуб, който от 97-а година насам е првърнат във фирма на Дебелия... Ето:
И моята поправка:
Най-старият футболен отбор в България не се управлява от Венци Стефанов, а от една друга гротеска - Димитър Христолов. А отборът е БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

БОТЕВ ФОР ЕВЪР !!!!!!!!!!!!!!!
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

pity86 написа: Най-старият футболен отбор в България не се управлява от Венци Стефанов, а от една друга гротеска - Димитър Христолов. А отборът е БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!
Не ме карай да падам от стола от смях! :lol: :lol: :lol:
Това вероятно е виц!?
И как ти дойде това "проникновение", това "прозрение", невероятното умозаключение, че сте "най-стария роден клуб"?
Ха, та вашия учредителен протокол е от 1929 година, все още се пази копие в Народната библиотека.

Това, че на гербчето ви пише 1912 нищо не значи. Има клуб "Черноморец-919", но той не e създаден през 919 година, както можеш да се досетиш.

Нещо повече, приятелю, за да бъдем педантично точни, ще ти кажа, че "Славия" не е стария роден клуб въобще, а е най-стария съществуващ такъв, предшестван само от "Спортклуб" (София).

И за да си послужа с реални аргументи, каквито ти не притежаваш, ще ти покажа копие от протокола (оригинала също се пази в Народната библиотека, дата: 10 април 1913 година)

И моля те, не се изказвай неподготвен, ами по-добре прочети някоя друга книжка за историята на футбола в България. Убеден съм, че ще извадя повече информация за любимия ти клуб, от колкото теб. :wink:

Изображение
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

FeverNew написа:
pity86 написа: Най-старият футболен отбор в България не се управлява от Венци Стефанов, а от една друга гротеска - Димитър Христолов. А отборът е БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!
Не ме карай да падам от стола от смях! :lol: :lol: :lol:
Това вероятно е виц!?
И как ти дойде това "проникновение", това "прозрение", невероятното умозаключение, че сте "най-стария роден клуб"?
Ха, та вашия учредителен протокол е от 1929 година, все още се пази копие в Народната библиотека.

Това, че на гербчето ви пише 1912 нищо не значи. Има клуб "Черноморец-919", но той не e създаден през 919 година, както можеш да се досетиш.

Нещо повече, приятелю, за да бъдем педантично точни, ще ти кажа, че "Славия" не е стария роден клуб въобще, а е най-стария съществуващ такъв, предшестван само от "Спортклуб" (София).

И за да си послужа с реални аргументи, каквито ти не притежаваш, ще ти покажа копие от протокола (оригинала също се пази в Народната библиотека, дата: 10 април 1913 година)

И моля те, не се изказвай неподготвен, ами по-добре прочети някоя друга книжка за историята на футбола в България. Убеден съм, че ще извадя повече информация за любимия ти клуб, от колкото теб. :wink:

Изображение
ПФК “Ботев 1912 Пловдив” АД е учреден на 12 март 1912 година от група ученици от тогавашната Мъжка гимназия “Княз Александър Батенберг” под формата на Въздържателно спортно дружество ...............

Учредителното писмо........ е закачено на на почетната стена на стадион Ботев..... ;) Съжалявам,че в момента нямам снимки да ти покажа...... :wink:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

FeverNew написа:Убеден съм, че ще извадя повече информация за любимия ти клуб, от колкото теб. :wink:
А аз не съм убеден,защото момчето го познавам и е добре начетен фен.
Мразя футболните архиви,..... му.И този вид спорове също..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
pity86
В началото бе словото

Мнение от pity86 »

Първо , не съм бог да ми се молиш. Второ ако исакш може и на 11 март 1912 да са създали Славия или който и да е друг смешен отбор , само и само да е преди Ботев. Трето , пиши с по-малко правописни грешки. Четвърто , 919 няма нищо общо с годината на създаване . То е нещо като част от името на клуба. А Славия и Ботев са си Славия и Ботев , а не Славия 1913 или Ботев 1912. Пето- все още не съм ти приятел. Шесто - не дей да правиш изказвания за това какво имам и какво нямам, защото изобщо не знаеш дали наистина нямам. И накрая ето ти един пример за феърплей , с който ще се опитам да сложа точка на този безсмислен спор. http://botev1912.com/comments/comment479.htm Обърни внимание на картинката , върху която присъства емблемата на Славия. 8) Все пак темата на тази дискусия беше за забавни лафчета, а не за некви такива спорове.
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

pity86 написа: Първо , не съм бог да ми се молиш.
Не съм ти се молил, не се моля на никой, дори на бог.
pity86 написа: Трето , пиши с по-малко правописни грешки.
Е, това беше върхът.
Факт е, че съм сгрешил един-два пълни/кратки члена.
Запознат ли си с правилната употреба или въобще употреба на т.нар. "кавички"?
Да ти е известно, че се пише "Ботев", "Славия", "Левски"?

Една смешна снимка, която малко да разведри атмосферата 8)

Изображение
---

Както и да е,
Все пак темата на тази дискусия беше за забавни лафчета, а не за некви такива спорове.
Тук съм съгласен с теб. Напълно.
Мразя футболните архиви,..... му.И този вид спорове също..
Сега и малко феърплей.
Аз също не искам това да се превръща в глупав спор, искам да поздравя публиката на "Ботев" за това, че винаги, когато са гостували на нашия стадион, са се държали що-горе културно - рядко ни псуват, а си пеят песни за отбора. Нещо, което не мога да кажа за селяците от "Локомотив" (Пловдив). Те такива животни няма.

Енд.
Последно промяна от FeverNew на 06 Юни 2007, 14:08, променено общо 1 път.
Боян Биолчев
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

FeverNew написа:Аз също не искам това да се превръща в глупав спор, искам да поздравя публиката на "Ботев" за това, че винаги, когато са гостували на нашия стадион, са се държали що-горе културно - рядко ни псуват, а си пеят песни за отбора. Нещо, което не мога да кажа за селяците от "Локомотив" (Пловдив). Те такива животни няма.

Енд.

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Така е наистина !!!!!!!!!

Пък и факт е ...че феновете на Локо, до голяма степен са от малцинството, което изцяло обяснява поведението им.

И все пак................ доста поизбягахме от темата ми се струва ;)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
pity86
В началото бе словото

Мнение от pity86 »

Мда тва за песните си е напълно вярно. Аз като съм ходил на мачове на Левски или Цска срещу някой друг отбор пак съм чувал : "Кур за Левски" или "Бий чорбата по главата" . На мач на националния отбор също съм бил свидетел как левскарите си пеят за тях си нещо, а и локомотовците са праили същото. Аз лично в евротурнирите съм бил и на мачове и на ЦСКА и на Левски и ми е било тъпо , когато те почват да пеят срещу отбор, който даже не е и на терена. На мачовете със Славия в София си пея наще си песни . Седя си в клетаката и така. Никога не съм бил на мач или поне не помня, в който нашета публика да започне да пее примерно нещо срещу неприсъстващи на терена отбори, да кажем срещу Левски или Локо. Винаги има по някоя закачка с публиката на другия отбор , но това е нормално. Като цяло Ботев си има своя хореография и целта е да покажем това , което умееем най-добре - да подкрепяме любимия отбор.
И както трябва да става , всеки изказа своето мнение и всички отново седнаха на една маса , защото така се прави между културните хора :) Весело лято на всички и дано есента да има нови футболни емоции , с които да запълваме форумите като тези.
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Сателит за Турция на Герена препоръча да бъде монтиран президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

"Тази година ще гледам само Бундеслигата, Славия ще има минимум трима играчи там (б.р. - Чавдар Янков, Благой Георгиев и Димитър Рангелов). А Батков и Сираков могат да си купят нови сателитни антени, за да гледат Коджаели, Денизли и Генчлербирлиги."

:lol: :lol: :lol:
Боян Биолчев
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

хаха тва днеска го четох култово е :lol:
zamunda.net will never die!
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

:lol: :lol: :lol:
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Това е виц, ама е интересен

Николай Гигов и Иво Тонев гледат концерт на Depeche Mode по телевизията. След края на концерта, Гигов коментира с Тонев:
-Страшен концерт, ама само не казаха, чий е този стадион. Никога не съм го виждал.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение
Изображение
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

1. "Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено, ще пуснем лампите."

2. "Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мадурите." (коментар за бившия играч на Нафтекс Момчил Желев)

3. "Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)

Автор: Димитър Пенев :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”