Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Luth написа:Къде ги гледате тея места?:? дайте линк..
http://www.government.bg/fce/001/0036/files/PRIL-1.rar

- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
- alteia
- В началото бе словото
Само Биология и Молекулярна биология са по 70 човека, Екология и БТ са около 30, а География и Биология и Биология и Химия са около 25.aleksander написа:Това не може да е вярно, защото миналата година на всяка специалност в БФ приемаха по 70 човека, като от тях 50 са момичета. И вече смятайте: 6х70=420 души. От това излиза, че сега някои няма да могат приети. Има някаква грешка.
P.S. Погледнах за ПУ за биологическитре науки, там наистина са увеличили местата си от 145 места (редовно + задочно) на 235 души, от които 175 са за редовно обучение.
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Верните отговори на теста по биология май никаде няма да ги побликуват,всеки ще съди сам за това,което е писал от оценката.Между другото единствения начин е да идеш да идентифицираш работата си в СУ в определените за това дати и можеш да видиш всички свои грешки 
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Във вашите зали прочели ли са някакви правила за зачертването? В нашата - не, и когато попитах квесторката как да зачертваме, тя каза,че няма значение. Аз съответно зачертвах с права линия, а не със скоби. След това обаче една съученичка ми каза, 4е в тяхната зала изрично са има прочели, че НЯМАТ право да зачертват, а само да слагат в скоби! Ако някой знае дали ще ми отнемат от оценката затова, моля да ми каже! 
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Странна работа аз използвах скобите ,за да уточнавям примерно:Саша написа:Във вашите зали прочели ли са някакви правила за зачертването? В нашата - не, и когато попитах квесторката как да зачертваме, тя каза,че няма значение. Аз съответно зачертвах с права линия, а не със скоби. След това обаче една съученичка ми каза, 4е в тяхната зала изрично са има прочели, че НЯМАТ право да зачертват, а само да слагат в скоби! Ако някой знае дали ще ми отнемат от оценката затова, моля да ми каже!
...тРНК(транспортна рибонуклеинова киселина)...или ...при аденин вместо тимин(както при ДНК),застава урацил...
Ами и аз да ти кажа теглих черта на някаква глупост,която бях написал и ми казаха ,че няма проблем.Дано не са грешали

- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Бъзикам се за скобитеbegemot_ написа:абе няма никакво значение те не са чак такива идиоти ще разберат кое е зачертано и кое е пояснено в скоби. а що се отнася за знаците глупости вие да сте чували за анулирана работа по тоя повод. извинявайте ама почерка сам по себе си е знак

- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър