Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
Кво става ве откачате ли с облигацията 
П.П. а за АПП аз се паднах при Хрусанов , въпреки че съм от 1-ви поток, ама спокойно, не е толкова страшно. Майче Панайотова най-много поцепва. Беше питала една колежка за чиновете в армията и я карала да й изрежда генералисимус
Ама нали знаете то отзивите на всеки за даскалите са според оценката, която са му писали, така че...
П.П. а за АПП аз се паднах при Хрусанов , въпреки че съм от 1-ви поток, ама спокойно, не е толкова страшно. Майче Панайотова най-много поцепва. Беше питала една колежка за чиновете в армията и я карала да й изрежда генералисимус
Ама нали знаете то отзивите на всеки за даскалите са според оценката, която са му писали, така че...
Злостър, не ти разбрах смисъла на поста. Нещо умнееш май, а? Иначе в конспекта на първи поток си ги има застъпени всичките видове неоснователно обогатяване.zlostar написа:Еми и ние бяхме 4 групи ама тя 272 е голяма, няма страшно![]()
Апък за горния пич - чл.55 ЗЗД - тва е една от хипотезите на неоснователното обогатяване ве брат
Нищо не умнея аз, с първата част от отговора ми се пошегувах просто, а и то наистина в 272 си има достатъчно място за целия поток, даже да са през ред и през място.
С втората част от отговора се опитах да помогна на човека, доколото мога, защото и аз още не съм стигнал до тая материя.
Сега разбра ли смисъла?
С втората част от отговора се опитах да помогна на човека, доколото мога, защото и аз още не съм стигнал до тая материя.
Сега разбра ли смисъла?
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото