Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

Местата са си напълно реални!Това са утвърдените места,но някой от тях не са разхвърляни по специалности.За медицина местата са си 15.А догодина никой не е казал че ще има стоматология в СУ.СУ има амбиции за открие фармацевтичен факултет но това скоро няма да стане!
Luth
В началото бе словото

Мнение от Luth »

Къде ги гледате тея места?:? дайте линк..
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Luth написа:Къде ги гледате тея места?:? дайте линк..

http://www.government.bg/fce/001/0036/files/PRIL-1.rar
Изображение
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

СУ има амбиции за открие фармацевтичен факултет но това скоро няма да стане!
и варна мислят да правя фармацефтиен факултет ...
а пък фармацефтиния на МУ мислят да се отделят като самостоятелен университет ...
много фармацефти ще станат ми се струва ...
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Aбе да ви питам някъде публикували ли са теста от изпита с верните отговори? :?
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Изображение
Изображение
Аватар
alteia
В началото бе словото

Мнение от alteia »

aleksander написа:Това не може да е вярно, защото миналата година на всяка специалност в БФ приемаха по 70 човека, като от тях 50 са момичета. И вече смятайте: 6х70=420 души. От това излиза, че сега някои няма да могат приети. Има някаква грешка.

P.S. Погледнах за ПУ за биологическитре науки, там наистина са увеличили местата си от 145 места (редовно + задочно) на 235 души, от които 175 са за редовно обучение.
Само Биология и Молекулярна биология са по 70 човека, Екология и БТ са около 30, а География и Биология и Биология и Химия са около 25.
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Нещо се обърках :roll: То ще се разбере като официално в сайта на СУ попълнят графата места за прием :wink: Тогава ще се види кое колко и така. :) Кандидатсване за СУ :arrow: 100% Адреналин :lol: :lol: :lol:
До последно не се знае нищо 8)
Изображение
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Верните отговори на теста по биология май никаде няма да ги побликуват,всеки ще съди сам за това,което е писал от оценката.Между другото единствения начин е да идеш да идентифицираш работата си в СУ в определените за това дати и можеш да видиш всички свои грешки :)
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Аватар
Саша
В началото бе словото

Мнение от Саша »

Във вашите зали прочели ли са някакви правила за зачертването? В нашата - не, и когато попитах квесторката как да зачертваме, тя каза,че няма значение. Аз съответно зачертвах с права линия, а не със скоби. След това обаче една съученичка ми каза, 4е в тяхната зала изрично са има прочели, че НЯМАТ право да зачертват, а само да слагат в скоби! Ако някой знае дали ще ми отнемат от оценката затова, моля да ми каже! :(
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Саша написа:Във вашите зали прочели ли са някакви правила за зачертването? В нашата - не, и когато попитах квесторката как да зачертваме, тя каза,че няма значение. Аз съответно зачертвах с права линия, а не със скоби. След това обаче една съученичка ми каза, 4е в тяхната зала изрично са има прочели, че НЯМАТ право да зачертват, а само да слагат в скоби! Ако някой знае дали ще ми отнемат от оценката затова, моля да ми каже! :(
Странна работа аз използвах скобите ,за да уточнавям примерно:
...тРНК(транспортна рибонуклеинова киселина)...или ...при аденин вместо тимин(както при ДНК),застава урацил... :lol: :lol: :lol: Да не сметнат ,че съм ги отбелязал като грешни :lol: :lol: :lol:

Ами и аз да ти кажа теглих черта на някаква глупост,която бях написал и ми казаха ,че няма проблем.Дано не са грешали :?
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

абе няма никакво значение те не са чак такива идиоти ще разберат кое е зачертано и кое е пояснено в скоби. а що се отнася за знаците глупости вие да сте чували за анулирана работа по тоя повод. извинявайте ама почерка сам по себе си е знак
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

begemot_ написа:абе няма никакво значение те не са чак такива идиоти ще разберат кое е зачертано и кое е пояснено в скоби. а що се отнася за знаците глупости вие да сте чували за анулирана работа по тоя повод. извинявайте ама почерка сам по себе си е знак
Бъзикам се за скобите :lol: :lol: :lol: Защо приемаш толкова буквално нещата :wink: :D
Изображение
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Хора, този изпит е история не го мислете вече! Кажете сега, коя е най - переспективната специалност в БФ?
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Аз съм за МБ или БТ :wav: (живот и здраве да успея да влезна :) )
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”