SU ULTRAS
Модератор: Плазмодий
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Робе, аз не ти ли казах да мълчиш?Traqn`` написа:вместо да мислите името на клуба ви по-добре измислете защо аджаба смятате че СУ е най-добрият университет ?
така може да изглеждате малко по-малко смешни ...
Ще си отваряш устата в други теми, в тази ти е забранено.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Точно така, ше ви помоля да бегате, да си направите тема, вече админа ще прецени дали да ви банне, защото каквото замисляте е абсолютно противозаконно в този форум и да се махате. Тука само се изпразвате и осквернявате святата тема.явор написа:Траяне, тъй като няма да се разберете, отвори отделна тема за клуб, противоположен на този. Имаш ме като член

- simona_baby
- От дъжд на вятър
ОБОЖАВАМ СУ и тази година ще кандидатствам само тук!!!Надявам се да ме приемат медицина или биотехнологии.Миналата година ме приеха екохимия-първото ми желание,но се отказах,защото разбрах,че от тази год. в СУ ще има медицина и се готвя 1 година за изпитите по химия и биология,дано да стана част от най-страхотния университет в BG!!!
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Приятно изтрезняванеsimona_baby написа:ОБОЖАВАМ СУ и тази година ще кандидатствам само тук!!!Надявам се да ме приемат медицина или биотехнологии.Миналата година ме приеха екохимия-първото ми желание,но се отказах,защото разбрах,че от тази год. в СУ ще има медицина и се готвя 1 година за изпитите по химия и биология,дано да стана част от най-страхотния университет в BG!!!

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"