Я млък!Traqn`` написа:по-малоумна тема не можахте ли да измилите ?
...
SU ULTRAS
Модератор: Плазмодий
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Последно промяна от FeverNew на 05 Юни 2007, 22:21, променено общо 1 път.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Супер, списъка на клуба се разраства.
Хора, обявявам конкурс за името ни на клуба. Като се поразмислих, не беше трудно да открия, че това име не е много подходящо. Някои си мислят, че кой знае какво правиме, други - мислят че става дума за футбол и налазват тука.
Предполагам има доста по-удачни имена, които да си отразяват точно нашите мисли, настроения и нагласи. Аз измислих две, но не бих казал, че са добри.
СУ - единственият Университет в България. Некои ше си кажат - ааа, в България газят, а в Европа лазят.
СУ - най-святата институция в България след православната църква. Е това 'след' ми бърка в здравето. Има ли СУ в изречението, няма как да има 'след'. Ако махнем православната църква, некои човечета на момента ще се заядат.
Приемам вашите идеи за име на клуба.
Хора, обявявам конкурс за името ни на клуба. Като се поразмислих, не беше трудно да открия, че това име не е много подходящо. Някои си мислят, че кой знае какво правиме, други - мислят че става дума за футбол и налазват тука.
СУ - единственият Университет в България. Некои ше си кажат - ааа, в България газят, а в Европа лазят.
СУ - най-святата институция в България след православната църква. Е това 'след' ми бърка в здравето. Има ли СУ в изречението, няма как да има 'след'. Ако махнем православната църква, некои човечета на момента ще се заядат.

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
lo_flo
- Драскач
- Курс: втори
Бeтон написа:Супер, списъка на клуба се разраства.
Хора, обявявам конкурс за името ни на клуба. Като се поразмислих, не беше трудно да открия, че това име не е много подходящо. Някои си мислят, че кой знае какво правиме, други - мислят че става дума за футбол и налазват тука.Предполагам има доста по-удачни имена, които да си отразяват точно нашите мисли, настроения и нагласи. Аз измислих две, но не бих казал, че са добри.
Ми то нали има Богословски факултет
Който не пие на екс, да не види секс!!!