Онзи ден сериозно се замислих над тази тема и установих, че под една или друга форма познавам страшно много хора от този форум!

Ще се опитам да отдам дължимото на всеки един тях
На първо място особеното ми царствено форумно благоволение спечели Боромир!
Общувала съм доста с и чувствам в определена степен близки Crematory, alhimikat и Tripio...Освен тях, сред първите хора, с които се запознах са и вече рядко /за съжаление/ пишещите: Switched, Lord Nosferatu, Himera, tralala, peterdi, dimo...Покрай една среща, доминирана от "зайци"

се запознах със Sepultura_head, plami666, Lorie, Анна и може би още хора, които пропускам
Така наречената "втора вълна" форумци, с които също имах възможността да контактувам "на живо": Маринчето, sientelo, Berserker, MZ4, Creed, Ice_Spirit, nrggirl, Che_Guevara, John Coffey, Плазмодий, dormouse, pliu6eno_me4e...
Покрай турнира се запознах с Dobreff, останалите успях да погледам
Polliwog и user1209 са ми колеги
Последно се запознах с fan4battle и melanin, които изгарят от желание да дойдат на форум-среща
Мога да твърдя, че донякъде познавам и Паган, но много бих искала да поработя още по въпроса
Ако съм пропуснала някого, моля да не ми се сърди- ще го включа специално в благодарностите при следващия спечелен Оскар!