На коя песен сте изревали най-големия си рев?!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
На коя песен сте изревали най-големия си рев?!
Не става въпрос за 'най-депресираща песен'. А за такава, която винаги ще ви навява едни и същи спомени, и винаги ще предизвиква една и съща емоция... тоест, дори да я чуете след години, пак ще се съдерете от рев...?!
(Между другото, ако ви се споделя, може да опишете и защо точно ви действа така. В 90% от случаите сигурно става въпрос за любов/раздяла, ама все пак...)
(Между другото, ако ви се споделя, може да опишете и защо точно ви действа така. В 90% от случаите сигурно става въпрос за любов/раздяла, ама все пак...)
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Една песен, която ми разбива сърцето всеки път, е на Rainbow - Rainbow Eyes (линк съм сложила в блога си). Що рев съм изревала на тая песен не е истина просто. Няма друга която да ми създава такова усещане за пропадане, самота, тъга... просто мачка душата. Причината не е спомена за някой мъж, просто самата песен... Спомням си един доста мрачен период от живота си, в който я слушах по цял ден...
Друга на която съм плакала (веднъж) е Metallica - Unforgiven II - е тук вече става дума за мъж.
The Replacements - Here Comes A Regular -- беше любима на мой приятел, който почина... избягвам да я слушам, защото започвам да хълцам като малко дете...
На Metallica - Loverman плаках веднъж като бях напушена... всъщност това е песента кото ме задушава, защото има много общо с живота ми. Но странното е че в нормално състояние не мога да заплача на нея - трябва да има фактор като алкохол или друго...
май са това.
Друга на която съм плакала (веднъж) е Metallica - Unforgiven II - е тук вече става дума за мъж.
The Replacements - Here Comes A Regular -- беше любима на мой приятел, който почина... избягвам да я слушам, защото започвам да хълцам като малко дете...
На Metallica - Loverman плаках веднъж като бях напушена... всъщност това е песента кото ме задушава, защото има много общо с живота ми. Но странното е че в нормално състояние не мога да заплача на нея - трябва да има фактор като алкохол или друго...
май са това.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Bloodlust
- В началото бе словото
Преди съм плакал-за разни момичета дето си мислех че уж са любовта на живота ми, но скоро разбрах,че никои не го е грижа за мен .Така станах пълен егоист/сега никои не ме харесва ама поне и на мен не ми пука особено
/ Но ако треба да кажа една песен,на която сам проронвал сълзи това е Guns'n Roses - Don't Cry.
"....И се роди човекът,същество тъй велико,че се наложи сам да си поставя ограничения - боговете..."
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Pearl Jam - Black
Жестока песен, много тежка, много емоциална.
EDIT: А, сега видях, не съм ревал на тая песен, обаче ми действа яко на емоционалното състояние, напомняйки ми някои моменти.
Жестока песен, много тежка, много емоциална.
EDIT: А, сега видях, не съм ревал на тая песен, обаче ми действа яко на емоционалното състояние, напомняйки ми някои моменти.
Последно промяна от FeverNew на 04 Юни 2007, 23:12, променено общо 1 път.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Слави - Една българска роза , Сбогом ,моя любов
Като едната ми напомня за приятели ,за България , за това че имаме толкова хубава природа а не се сещаме че сме най-добрия народ . Другата е въздействаща
Като едната ми напомня за приятели ,за България , за това че имаме толкова хубава природа а не се сещаме че сме най-добрия народ . Другата е въздействаща
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
-
Brainless Pirate
- Гутенберг