Право - всички курсове 2

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

Хахаха :D Мерси все пак за информацията
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Кво става ве откачате ли с облигацията :lol:

П.П. а за АПП аз се паднах при Хрусанов , въпреки че съм от 1-ви поток, ама спокойно, не е толкова страшно. Майче Панайотова най-много поцепва. Беше питала една колежка за чиновете в армията и я карала да й изрежда генералисимус :lol:
Ама нали знаете то отзивите на всеки за даскалите са според оценката, която са му писали, така че...
EgoWar
В началото бе словото

Мнение от EgoWar »

някой има ли идея защо въпросът за връщане на даденото поради грешка и т.н мистично отсъства в конспекта по облигационно право :) :? :shock:
EgoWar
В началото бе словото

Мнение от EgoWar »

1. чували ли сте нещо за оптимистичните идеи на методи марков да ни разрежда през място и през ред на казуса. честно казано не си го представям много реално, имайки предвид, че ще сме целия поток.
2. някой има ли представа как е минал изпита при задочното и при тези които заминават на бригади
Аватар
nrg
В началото бе словото

Мнение от nrg »

ми това, което аз чух за облигационното на заминаващите е, 4е са били 20 4овека и е скъсал 16 на казуса......много весело.а някои има ли инфо за понеделник последно 6те може ли да се доберем до СУ или е мисията невъзможна? :P
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

А при Конов как е по облигационно
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

EgoWar написа:някой има ли идея защо въпросът за връщане на даденото поради грешка и т.н мистично отсъства в конспекта по облигационно право :) :? :shock:
Това е институтът на неоснователното обогатяване.
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Е мноо ясно, че ще ви разреди. Ти на гражданско не си ли бил?
EgoWar
В началото бе словото

Мнение от EgoWar »

shaho написа:
EgoWar написа:някой има ли идея защо въпросът за връщане на даденото поради грешка и т.н мистично отсъства в конспекта по облигационно право :) :? :shock:
Това е институтът на неоснователното обогатяване.
вееернооо лиииии
да, ама в конспекта са разделени на отделни състави..а този някак си отсъства
EgoWar
В началото бе словото

Мнение от EgoWar »

zlostar написа:Е мноо ясно, че ще ви разреди. Ти на гражданско не си ли бил?
била съм на гражданско (за щастие само веднъж), но тогава бяхме отделни групи, а не целия поток
май бяхме по 4 групи и запълнихме 272
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Еми и ние бяхме 4 групи ама тя 272 е голяма, няма страшно :lol:

Апък за горния пич - чл.55 ЗЗД - тва е една от хипотезите на неоснователното обогатяване ве брат 8)
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

zlostar написа:Еми и ние бяхме 4 групи ама тя 272 е голяма, няма страшно :lol:

Апък за горния пич - чл.55 ЗЗД - тва е една от хипотезите на неоснователното обогатяване ве брат 8)
Злостър, не ти разбрах смисъла на поста. Нещо умнееш май, а? Иначе в конспекта на първи поток си ги има застъпени всичките видове неоснователно обогатяване.
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Нищо не умнея аз, с първата част от отговора ми се пошегувах просто, а и то наистина в 272 си има достатъчно място за целия поток, даже да са през ред и през място.
С втората част от отговора се опитах да помогна на човека, доколото мога, защото и аз още не съм стигнал до тая материя.

Сега разбра ли смисъла?
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

Как мина вчера изпитът по Философия на правото?
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

Ако може някой от 1 или 2 група да каже кога сме на ОТП ако затворят университета
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”