Iron Maiden в България!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
И аз се прибрах и не мога да спя
Как се спи след Мейдън...
Ето това изсвириха:
1. Different World
2. These Colours Don't Run
3. Brighter Than A Thousand Suns
4. Wrathchild
5. The Trooper
6. Children Of The Damned
7. The Reincarnation Of Benjamin Breeg
8. For The Greater Good Of God
9. The Number of The Beast
10. Fear Of The Dark
11. Run To The Hills
12. Iron Maiden
Бисове:
13. 2 Minutes To Midnight
14. The Evil That Men Do
15. Hallowed Be Thy Name
Концертът беше страхотен. Влязохме лесно и ние пък не пропуснахме Ахат хаха, стигнахме си лесно до фронт стейджа (мда и аз бях от тия с билетите от 50), бяхме на най-готиното място отдясно до сцената, където се виждаше всичко, чуваше се супер, ръганицата беше умерена, всичко беше точно и тълпата беше много яка.
Мейдън са страшна група, супер са на живо, тия песни да ги слушам от тях и да ги гледам беше сбъдната мечта.
Калев, мене всичко ме боли
Глас нямам, ушите ми треперят, до 3ч. сутринта регенерирах с бири и чипс с приятели, а сега не мога да спя, нито да ям, само Мейдън са ми в главата и простоооооо прекрасно беше.
Крематори да се прибере и тя да каже как е била атмосферата отзад. Не знам дали се е виждало нещо оттам, имаше екрани, звукът трябва да е бил перфектен, както при нас.
Майната й на сесията и на СУ и на всички лицемери, дето ми тровят живота!! EDDIE'S GONNA GET YOU!
SCREEEAM FOR ME SOFIA!
Ето това изсвириха:
1. Different World
2. These Colours Don't Run
3. Brighter Than A Thousand Suns
4. Wrathchild
5. The Trooper
6. Children Of The Damned
7. The Reincarnation Of Benjamin Breeg
8. For The Greater Good Of God
9. The Number of The Beast
10. Fear Of The Dark
11. Run To The Hills
12. Iron Maiden
Бисове:
13. 2 Minutes To Midnight
14. The Evil That Men Do
15. Hallowed Be Thy Name
Концертът беше страхотен. Влязохме лесно и ние пък не пропуснахме Ахат хаха, стигнахме си лесно до фронт стейджа (мда и аз бях от тия с билетите от 50), бяхме на най-готиното място отдясно до сцената, където се виждаше всичко, чуваше се супер, ръганицата беше умерена, всичко беше точно и тълпата беше много яка.
Мейдън са страшна група, супер са на живо, тия песни да ги слушам от тях и да ги гледам беше сбъдната мечта.
Калев, мене всичко ме боли
Крематори да се прибере и тя да каже как е била атмосферата отзад. Не знам дали се е виждало нещо оттам, имаше екрани, звукът трябва да е бил перфектен, както при нас.
Майната й на сесията и на СУ и на всички лицемери, дето ми тровят живота!! EDDIE'S GONNA GET YOU!
SCREEEAM FOR ME SOFIA!
- Vladimir Gergov
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Концерта беше жесток, но можеше повечко да посвирят.
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
We are mountain people, this is what we do, this is how we live...
Show and Prove
Facebook
Show and Prove
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И аз очаквах да свирят повече. Не бях виждала сетлист и някой каза, че Fear of the dark била по средата и аз си викам "Ухааааа, още час"...а то било по средата с биса, хахаха
Влизането и излизането беше отвратително. И ние изпуснахме Ахат, хванахме само Черната овца. Ама не мисля, че е голям пропуск
Но излизането, уффф.
Аз бях от 30 лв, но пак доста виждах от сцената. Късметлийка явно
Влизането и излизането беше отвратително. И ние изпуснахме Ахат, хванахме само Черната овца. Ама не мисля, че е голям пропуск
Аз бях от 30 лв, но пак доста виждах от сцената. Късметлийка явно
- Vladimir Gergov
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Другата подгряваща група беше много зле. Дъщерята на г-н Харис грам не може да пее. Иначе не спря да си показва деколтето. 
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
Show and Prove
Facebook
Show and Prove