Проверка на личните карти при влизането в залата

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

ами как няма да плащат за да влезнат! то човек като се замисли с т'ва кандидатстване...то по-добре направо да си купи дипломата и готово(даже ще му останат пари и за втора).като знам какви пари се прьскат.то небеше сборници,справочници(ще си правя колекция :lol: ) пари за курсове,такси за изпитите,пьтни.....като погледнеш реално над нещата-по добре да дадеш примерно 2000лв и да знаеш че си приет отколкото да се мьчиш година и нагоре и в крайна сметка да ти заемат мястото тези които са си платили.ма ся тука всички ще ревнете че не е правилно-ами прави сте -не е ,но на повечето ако им се отдаде тази вьзможност,веднага ще изберьт "лесния начин",включително и АЗ.ама няма-и за тва се бльскаме и се надяваме.
и тва ша се повтаря докато не се махнат кандидатстудентските изпити и не се намери някаква алтернатива,като матурите и т.н
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Е то и други безжични има, освен blue .... даже и с уоси-токи и радио вълни може да стане... А колкото до зъба - и какво като засечеш??? Ще наредят да бъркат на всички в гащите и в ушите ли? Абсурд :lol: :lol: :lol: :lol: Ще те съдя! :twisted:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

явор написа:Е то и други безжични има
С IEEE 802.11 a b/g n да не пробват. Мастър съм 8)

Иначе не е подсъдимо да се бърка в уши, гащи, сутиени и бикини... стига да се докаже, че действително има комуникационна техника и е използвана за преписване.
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бeтон написа:
явор написа:Е то и други безжични има
С IEEE 802.11 a b/g n да не пробват. Мастър съм 8)

Иначе не е подсъдимо да се бърка в уши, гащи, сутиени и бикини... стига да се докаже, че действително има комуникационна техника и е използвана за преписване.
И отде ще поискаш разрешение за това :wink: Това са глупости... ще поискам съдебна заповед :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Е никой не ги е карал да си ги хакат на тея места ;) Сещаш ли се?
Изображение
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Айде здрасти и от мене. Тука си седя и кротко си чета из форума без да си налагам мнението. Обаче като стана въпрос за технологии няма как да не се включа. :lol:
Относно връзката по син зъб. Спокойно мога да направя partnership с този дето така и неразбрах кой е и какво ще ми прехвърля по зъба по време на изпита, и да си скрия профила от другите. По-новите ПДА джаджи го имат като функция
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”