Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Незнам защо,но си мисля че само аз съм се объркала.Писах доста за репликация и малко за транскрипция и транслация,предимно разчитам на теста .Мисля че ще имам 2. Някои ако има инфо за критериите за оценяване,моля да сподели
datzinka написа:Незнам защо,но си мисля че само аз съм се объркала.Писах доста за репликация и малко за транскрипция и транслация,предимно разчитам на теста .Мисля че ще имам 2. Някои ако има инфо за критериите за оценяване,моля да сподели
smth може да се спори е ли или не е ли репликацията такъв процес до безкрай но да не изпадаме в излишни подробности, за да пожънеш успех на изпит не трябва да излагаш какво ти мислиш, а това, което на проверяващите ще хареса и считат за правилно - стар изпитан номер просто с тази тема те това искат.. но може и да не го броят ако сте писали репликация нали ви казвам.. то ще си проличи.
аз съм за 100% тест по биология от гадните и нещо кратко за писане и задачи
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
begemot_ написа:smth може да се спори е ли или не е ли репликацията такъв процес до безкрай но да не изпадаме в излишни подробности, за да пожънеш успех на изпит не трябва да излагаш какво ти мислиш, а това, което на проверяващите ще хареса и считат за правилно - стар изпитан номер просто с тази тема те това искат.. но може и да не го броят ако сте писали репликация нали ви казвам.. то ще си проличи.
аз съм за 100% тест по биология от гадните и нещо кратко за писане и задачи
Абе все ми е тая,вече мина пък другото ще го видим.А ти учиш вече молекулярна доколкото рабирам,така ли?
Надявам се да не е било нужно да се пише репликация,но да не ви го считат като грешка ,а просто като допълнение. Аз само за транскрипция и транслация писах и то с мои думи дано се смилят над всички ни