Проверка на личните карти при влизането в залата

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

И аз нещо не зацепих как така ще сменят картончетата? Този другият (пишещият) нали ще види? Едва ли ще е съгласен :lol:
въпроса е да не види. такива квестори разчитат на невниманието на кандидат-студентите, тъй като след изпит всеки е изнервен и превъзбуден. а и когато почне предаването повечето се скупчват на опашка и става суматоха. едната случка, за която чух, станала след изпит по биология. момичето си предава работат, но и се сторило че пахат в плика чуждо картонче и след триста разправии с квесторите, идват квестори от друга стая, разпечатват малкия плик и се оказава, че това е чуждо картонче. така, че хора внимавайте, като предавате!
la consolation des arts...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Добре, че се усетила. Иначе и после може да се докаже. Криминалистите различават кой почерк на кого е и написаното на кого е.
Един виц за сър Джон от Великобритания. Забравих как се наричат там депутатите им. Както и да е. Та тоя сър Джон имал имение - с голяма къща, двор... Зима. Една сутрин сър Джон излезнал, за да отиде на работа. Отворил вратата и що да види. Некой се изпикал и било написано на снега "Сър Джон е идиот" Веднага звъннал на Скотланд Ярд, да разнищи случая и да открие извършителя. Дошъл комисаря, видял и казал - "Добре, сър, веднага се захващаме с издирване на виновника. Когато разберем нещо, веднага ще ви звъннем." След пет минути звъни телефон на Джон - "Сър Джон, открихме кой е. Урината е на шофьора ви, а почерка е на жена ви." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

готин виц :lol:
от Великобритания. Забравих как се наричат там депутатите им.

не бяха ли либерали и консерватори
la consolation des arts...
Аватар
yana_kaneva
В началото бе словото

Мнение от yana_kaneva »

да ви кажа честно това което пишете за размяната на картончетата е вероятно...малко но всепак вероятно.
да ви кажа ли кво съм чувала 4е понякога квесторите четат работите на кандидатите докато са до тоалетната,така че вс е възможно а и някой слуайно да ни кара да се подписваме че сме предали работата си-НЕ!!!!!няма такова нещо....
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

yana_kaneva написа:а и някой слуайно да ни кара да се подписваме че сме предали работата си-НЕ!!!!!няма такова нещо....
Да, ама не може да не се предаде работа ;) Така че няма нужда от подпис.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А как ще подкупиш квестор, като никой не знае кой квестор в коя зала е? Май-май повече фантасмагории... :roll:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

ше дойде времето на мизерните по своите размери bluetooth слушалки и цялата система с това зубрене ще отиде на кино! Как може още да не се осъзнава необходимостта от промени!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Яворе, повярвай това време, вече е дошло...Или поне навлиза :)

Това,за което ще разкажа се случи миналата година и за мен лично, това беше най-тарикатския начин за преписване, който съм виждала.

Един мой съученик ( много готин и добър, но не особено умен ;) ), намира от свой познат една джаджа. Подобно на Хендсфрее или не знам и аз на какво вече. Тя предсавляваше много малко топченце, което е с телесен цвят, и се слага в ухото. Ужасно трудно е да разбереш,че той има нещо такова. Каза ми,че това било много разпространено в Русия. Не знам как се казва,точно.
Но на изпита, с това в ухото...и диктуване на темата от негов приятел, разбирате че влезе нали ;) И той, и половината негови приятели. И то не друго, а фармация ;)
Е как да ида при него, да ме посъветва какво да пия, като той не прави разлика, между Аналгин и Аспирин..... :roll:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
denitu
От дъжд на вятър
Специалност: Инж.физика
Курс: втори

Мнение от denitu »

Като чета всичките постове осъзнавам че има доста "хитринки" за по-лесно влизане в университет и колкото и повече да стават, на мен няма да ми се убие желанието за учене, защото аз се сравнявам и гледам хората които УЧАТ, а не тези които преписват. Преписвачите и хитреците винаги ще ги има, но рано или късно всичко ще им се върне, докато ние честно ще си студенстваме в СУ :wink:
Но всичките постове са ви свързани с предмети, които може да се преписва.. А ние дето ще кандидатстваме с предмет,които в СУ изпита му е с тест? Нашите хитреци дали ще измислят начини за преписване и за теста, освен познатия да попрепишеш от този,който седи от теб..
:lol:
Аватар
Orenda
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Orenda »

Имам ли4ни наблюдения от явяването на мястото на друг 4овек... един мой познат го направи преди 2 години за някакъв син на баровец за 500лв... направиха му фалшива карта и т.н... изкара 5.50 по математика и онзи влезе информатика, но още на първата сесия се отказа и моят позна се заре4е никога да не го прави, защото си каза "и аз така съм взел мястото на някой, който можеше да стане добър студент и програмист"... живеем в Абсурдистан - факт е!
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

явор написа:ше дойде времето на мизерните по своите размери bluetooth слушалки и цялата система с това зубрене ще отиде на кино
Яворчо, недей да разсъждаваш напразно.
Кое е трудното да се провери, дали в залата некой си хвърля през синия зъб данни? Лесно се прихваща.
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бeтон написа:
явор написа:ше дойде времето на мизерните по своите размери bluetooth слушалки и цялата система с това зубрене ще отиде на кино
Яворчо, недей да разсъждаваш напразно.
Кое е трудното да се провери, дали в залата некой си хвърля през синия зъб данни? Лесно се прихваща.
Доколкото знам колко са напредничави в СУ /дори записавнето и всичко останало е на хартиени носители/, представям си докато внедрят технолотгии за проследяване на bluetooth колко много нови джаджи ще излязат, дето ще помогнат! Не мож да се спре прогресът! Трябва адаптация!
denitu написа:Преписвачите и хитреците винаги ще ги има, но рано или късно всичко ще им се върне...
Надявай се!
denitu написа:Но всичките постове са ви свързани с предмети, които може да се преписва.. А ние дето ще кандидатстваме с предмет,които в СУ изпита му е с тест? Нашите хитреци дали ще измислят начини за преписване и за теста, освен познатия да попрепишеш от този,който седи от теб.. :lol:
Ами аз това казвам - че трябва да се промени форматът на изпита, за да е трудно подобно нещо. Освен това хубаво кандидатстването по математика е по-реалистично, ама после да не мислиш, че няма да имаш изпити за зубрене!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

явор написа:Доколкото знам колко са напредничави в СУ /дори записавнето и всичко останало е на хартиени носители/, представям си докато внедрят технолотгии за проследяване на bluetooth
Ами който от квесторите си има блутуут да си носи и да следи ефира. Където няма, няма.
Изображение
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Бeтон написа:
явор написа:Доколкото знам колко са напредничави в СУ /дори записавнето и всичко останало е на хартиени носители/, представям си докато внедрят технолотгии за проследяване на bluetooth
Ами който от квесторите си има блутуут да си носи и да следи ефира. Където няма, няма.

Илияне, тва квесторите да следят с блутуут...ми звучи по-скоро като научна фантастика :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Представи си ме мен квестор. Един пакет няма да прехвръкне. Той ще прехвръкне, ама притежателя на хоста и той ще хвръкне. :twisted:

Обаче супер се зарибих. Трябва некой сериозно да криптира данните, че да не се усетя.

Така че ако се получи яко надиграване на тема "мрежова сигурност", ОК. Ама да тръгнеш с публична връзка да преписваш... еее, супер нагло, не мислите ли?
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”