Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Не, няма фигури ама аз ги правих.alteia написа:Добре, преподавателите, при които ходите не ви ли поясняват кои въпроси в какви теми може да бъдат включени? Не се влияйте от МУ, там даже дават номерата на темите, да не би някой така да ги е учил и да не се чудят коя тема трябва да пишат.![]()
![]()
За СУ вече задължителни фигури ли има?
Иначе.....доколкото и на мен ми е обяснявала учителката е така темата...ама другите не знам къде спали.
дават номера ли в МУ ахахаха е това е висша форма на зубращина вече
според мен нарочно трябва да се дават такива теми дето не включват точно определени въпроси а части от различни въпроси и да си проличи кой какво разбира. например макромолекули с програмирана структура
или принципни различия между растителна /животинска или про/еукариотна клетка...
- alteia
- В началото бе словото
Да не превръщам темата в сказки за МУ, но да отговоря, че видях, че имало защитници на МУ в темата за БФ. 
Доколкото знам, поне до миналата година даваха темата и номера, ходех на курс с хора, които щяха да кандидатстват в МУ и те питаха за номера. В МУ искат огледален образ на учебника, хората изкълвали темите до последната буква влизат.
И при нас все пак режат за липсващи абзаци, но практиката не е толкова порочна, имаме си и тест и не дават готови теми.
Според мен формата на изпитите трябва да се промени, поне в БФ, мислещи хора сме все пак
, че цялата пародия кандидат-студентски изпит е жалка. 
Доколкото знам, поне до миналата година даваха темата и номера, ходех на курс с хора, които щяха да кандидатстват в МУ и те питаха за номера. В МУ искат огледален образ на учебника, хората изкълвали темите до последната буква влизат.
И при нас все пак режат за липсващи абзаци, но практиката не е толкова порочна, имаме си и тест и не дават готови теми.
Според мен формата на изпитите трябва да се промени, поне в БФ, мислещи хора сме все пак
- Methuselah
- Легендарен флуудър
А бе хора аз започнах с репликация (и аз незнам защо, след като бях чела във форумите, че не се включва), но всички около мен започнаха да я пишат и аз какво да правя... Сега много се ядосвам. И все пак писах съвсем накратко, после си продължих с транскрипция и транслация. Според вас това грешка ли е??
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?p=239491
Вижте ми мнението от 31 май.
Вижте ми мнението от 31 май.
Hallowed are the ori.
The power and the greatness of the Ori cannot be denied.
The power and the greatness of the Ori cannot be denied.
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Тези теми не ги бях преговарял.А пък в стаята замириса на изгоряла хартия
Хората яко пишеха по 9-10 страници,аз едвам измъдрих 5.Естествено не писах за репликация ,защото е направо смешно някой да си мисли ,че репликацията е процес за реализиране на генетичната информация,но както и да е.Хората даже и рисунки и чертежи правеха,но аз не направих по простата причина че няма да ги направя както са в учебника и да си помислят,че правя знаци.Теста беше ТОТО не съм поглеждал въобще материалите ,върху които бяха въпросите и т.н..Все пак съм доволен от себе си .Като си помисля ,че като чух темата първоначално щях да се "разрева".Но се радвам,че написах нещо
и въпреки всичко продължавам напред