въпроса е да не види. такива квестори разчитат на невниманието на кандидат-студентите, тъй като след изпит всеки е изнервен и превъзбуден. а и когато почне предаването повечето се скупчват на опашка и става суматоха. едната случка, за която чух, станала след изпит по биология. момичето си предава работат, но и се сторило че пахат в плика чуждо картонче и след триста разправии с квесторите, идват квестори от друга стая, разпечатват малкия плик и се оказава, че това е чуждо картонче. така, че хора внимавайте, като предавате!И аз нещо не зацепих как така ще сменят картончетата? Този другият (пишещият) нали ще види? Едва ли ще е съгласен
Проверка на личните карти при влизането в залата
Модератор: Boromir
- Abele*
- Постоянно присъствие
la consolation des arts...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Добре, че се усетила. Иначе и после може да се докаже. Криминалистите различават кой почерк на кого е и написаното на кого е.
Един виц за сър Джон от Великобритания. Забравих как се наричат там депутатите им. Както и да е. Та тоя сър Джон имал имение - с голяма къща, двор... Зима. Една сутрин сър Джон излезнал, за да отиде на работа. Отворил вратата и що да види. Некой се изпикал и било написано на снега "Сър Джон е идиот" Веднага звъннал на Скотланд Ярд, да разнищи случая и да открие извършителя. Дошъл комисаря, видял и казал - "Добре, сър, веднага се захващаме с издирване на виновника. Когато разберем нещо, веднага ще ви звъннем." След пет минути звъни телефон на Джон - "Сър Джон, открихме кой е. Урината е на шофьора ви, а почерка е на жена ви."

Един виц за сър Джон от Великобритания. Забравих как се наричат там депутатите им. Както и да е. Та тоя сър Джон имал имение - с голяма къща, двор... Зима. Една сутрин сър Джон излезнал, за да отиде на работа. Отворил вратата и що да види. Некой се изпикал и било написано на снега "Сър Джон е идиот" Веднага звъннал на Скотланд Ярд, да разнищи случая и да открие извършителя. Дошъл комисаря, видял и казал - "Добре, сър, веднага се захващаме с издирване на виновника. Когато разберем нещо, веднага ще ви звъннем." След пет минути звъни телефон на Джон - "Сър Джон, открихме кой е. Урината е на шофьора ви, а почерка е на жена ви."

- yana_kaneva
- В началото бе словото
да ви кажа честно това което пишете за размяната на картончетата е вероятно...малко но всепак вероятно.
да ви кажа ли кво съм чувала 4е понякога квесторите четат работите на кандидатите докато са до тоалетната,така че вс е възможно а и някой слуайно да ни кара да се подписваме че сме предали работата си-НЕ!!!!!няма такова нещо....
да ви кажа ли кво съм чувала 4е понякога квесторите четат работите на кандидатите докато са до тоалетната,така че вс е възможно а и някой слуайно да ни кара да се подписваме че сме предали работата си-НЕ!!!!!няма такова нещо....
- явор
- Летописец Виртуоз
ше дойде времето на мизерните по своите размери bluetooth слушалки и цялата система с това зубрене ще отиде на кино! Как може още да не се осъзнава необходимостта от промени!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Nikince
- Пишеща машина
Яворе, повярвай това време, вече е дошло...Или поне навлиза 
Това,за което ще разкажа се случи миналата година и за мен лично, това беше най-тарикатския начин за преписване, който съм виждала.
Един мой съученик ( много готин и добър, но не особено умен
), намира от свой познат една джаджа. Подобно на Хендсфрее или не знам и аз на какво вече. Тя предсавляваше много малко топченце, което е с телесен цвят, и се слага в ухото. Ужасно трудно е да разбереш,че той има нещо такова. Каза ми,че това било много разпространено в Русия. Не знам как се казва,точно.
Но на изпита, с това в ухото...и диктуване на темата от негов приятел, разбирате че влезе нали
И той, и половината негови приятели. И то не друго, а фармация 
Е как да ида при него, да ме посъветва какво да пия, като той не прави разлика, между Аналгин и Аспирин.....
Това,за което ще разкажа се случи миналата година и за мен лично, това беше най-тарикатския начин за преписване, който съм виждала.
Един мой съученик ( много готин и добър, но не особено умен
Но на изпита, с това в ухото...и диктуване на темата от негов приятел, разбирате че влезе нали
Е как да ида при него, да ме посъветва какво да пия, като той не прави разлика, между Аналгин и Аспирин.....
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
Като чета всичките постове осъзнавам че има доста "хитринки" за по-лесно влизане в университет и колкото и повече да стават, на мен няма да ми се убие желанието за учене, защото аз се сравнявам и гледам хората които УЧАТ, а не тези които преписват. Преписвачите и хитреците винаги ще ги има, но рано или късно всичко ще им се върне, докато ние честно ще си студенстваме в СУ
Но всичките постове са ви свързани с предмети, които може да се преписва.. А ние дето ще кандидатстваме с предмет,които в СУ изпита му е с тест? Нашите хитреци дали ще измислят начини за преписване и за теста, освен познатия да попрепишеш от този,който седи от теб..

Но всичките постове са ви свързани с предмети, които може да се преписва.. А ние дето ще кандидатстваме с предмет,които в СУ изпита му е с тест? Нашите хитреци дали ще измислят начини за преписване и за теста, освен познатия да попрепишеш от този,който седи от теб..
- Orenda
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Имам ли4ни наблюдения от явяването на мястото на друг 4овек... един мой познат го направи преди 2 години за някакъв син на баровец за 500лв... направиха му фалшива карта и т.н... изкара 5.50 по математика и онзи влезе информатика, но още на първата сесия се отказа и моят позна се заре4е никога да не го прави, защото си каза "и аз така съм взел мястото на някой, който можеше да стане добър студент и програмист"... живеем в Абсурдистан - факт е!
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
- явор
- Летописец Виртуоз
Доколкото знам колко са напредничави в СУ /дори записавнето и всичко останало е на хартиени носители/, представям си докато внедрят технолотгии за проследяване на bluetooth колко много нови джаджи ще излязат, дето ще помогнат! Не мож да се спре прогресът! Трябва адаптация!Бeтон написа:Яворчо, недей да разсъждаваш напразно.явор написа:ше дойде времето на мизерните по своите размери bluetooth слушалки и цялата система с това зубрене ще отиде на кино
Кое е трудното да се провери, дали в залата некой си хвърля през синия зъб данни? Лесно се прихваща.
Надявай се!denitu написа:Преписвачите и хитреците винаги ще ги има, но рано или късно всичко ще им се върне...
Ами аз това казвам - че трябва да се промени форматът на изпита, за да е трудно подобно нещо. Освен това хубаво кандидатстването по математика е по-реалистично, ама после да не мислиш, че няма да имаш изпити за зубрене!denitu написа:Но всичките постове са ви свързани с предмети, които може да се преписва.. А ние дето ще кандидатстваме с предмет,които в СУ изпита му е с тест? Нашите хитреци дали ще измислят начини за преписване и за теста, освен познатия да попрепишеш от този,който седи от теб..
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Nikince
- Пишеща машина
Бeтон написа:Ами който от квесторите си има блутуут да си носи и да следи ефира. Където няма, няма.явор написа:Доколкото знам колко са напредничави в СУ /дори записавнето и всичко останало е на хартиени носители/, представям си докато внедрят технолотгии за проследяване на bluetooth
Илияне, тва квесторите да следят с блутуут...ми звучи по-скоро като научна фантастика
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Представи си ме мен квестор. Един пакет няма да прехвръкне. Той ще прехвръкне, ама притежателя на хоста и той ще хвръкне. 
Обаче супер се зарибих. Трябва некой сериозно да криптира данните, че да не се усетя.
Така че ако се получи яко надиграване на тема "мрежова сигурност", ОК. Ама да тръгнеш с публична връзка да преписваш... еее, супер нагло, не мислите ли?
Обаче супер се зарибих. Трябва некой сериозно да криптира данните, че да не се усетя.
Така че ако се получи яко надиграване на тема "мрежова сигурност", ОК. Ама да тръгнеш с публична връзка да преписваш... еее, супер нагло, не мислите ли?