характер/музика

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

И аз.

Ама тва пак не означава, че хората, слушащи определен стил, са такъв и такъв характер. Аз слушам много стилове и на всичките не мога да уча :wink: Обаче въпреки това си ги пускам, докато уча.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Всичко което харесва или не харесва се определя от характера/ценностната система/личността на човека :idea:
Що се отнася до музиката ,от тя е следствие,не причина за характера :wink:
.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

не съм съвсем убедена, айде, за вас да. ама като си по-малък и музиката която слушаш ти влияе
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

begemot_ написа:..ама като си по-малък и музиката която слушаш ти влияе
Да много,...майка ми ме зарибяваше по класическата музика, а баща ми беше хипар :lol: :lol: :lol: повлия ми...и още как :lol:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

странно ми е как успявате да учите на музика аз например не мога трябва ми пълна тишина, иначе се съсредоточавам върху самата музика и се разсейвам
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Само на музика успявам да науча нещо... като ми е тихо се разсейвам от собствените си мисли.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

А който слуша предимно електронна музика и поп, рнб, рап? Какъв му е характера?
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

А. lenox, abba, AC - DC, Aerosmith, Акащи Джуджета, Amorphis, Analgin, Anti-Nowhere League, Apocalyptica, Atrocity, Babyface Clan, beatles, Kontrol, Балканджи, Biohazard, black sabbath, Bob Marley, Boney M, Boney NeM, Children Of Bodom, Cypress Hill, Richard Clayderman, Cradle Of Filth, The Cure, Чувал Чувал, Deep Purple, Depeche Mode, diana express, Die Toten Hosen, Dire Straits, Dog Eat dog, Soundtrack - Reservoir Dogs, Dream Theater, prodigy, Fear Factory, FSB, Filter, Garbage, George Gershwin, Green Day, Hipodil, I.N.X.S, Inner Circle, Iron Maiden, jimi hendrix, Joe Sample, Joe Satriani, Judas Priest, Soundtrack - Judgment Night, Just Great Jazz Songs, Keiko Matsui, KGB, Killing Joke, Korn, Lacuna Coil, Machine Head, Matakka, Maksim, Metallica, Милена, Molotov, Nirvana, Нова Генерация, Ozzy Osbourne, Pain, Pantera, Paradise Lost, Probot, prong, Pulp Fiction Soundtrack, Queen, R maluk, Rammstein, Retro, Руски, Madness, Red Hot Chili Peppers, Ruoska, S.O.D., Sade, Sepultura, Slayer, Slipknot, System Of A Down, the very best of smooth jazz, The Best Smooth Jazz ...Ever!, The Best Smooth Jazz, SOULFLY, stereo mc's, Stone Sour, Tool, Type O Negative, Тъмно, U2, UB40, wagner, Within Temptation - Това са ми плейлистите в уинампа... повечето :D Вие ми кажете какъв ми е характера :lol:
Последно промяна от tamerlan на 08 Юни 2007, 21:44, променено общо 2 пъти.
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Тези въпроси са малко за оракула в неговата тема :)
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”