СУ или УНСС
Модератор: Boromir
Мне, аз питах кои са двата факултета в СУ, защото уча в два и те доста ми харесват, а със сигурност има и други не по-слаби... напр. филологическите.
За медицинските факултети си прав, зная за тези в София и Пловдив, имам и личен опит... Никак не ми допадат, затова уча в ИФ, а не в тях! За УАСГ, не всичко там е много добро....
По-голямото висше училище си има плюсоете, но и някои минуси.
За медицинските факултети си прав, зная за тези в София и Пловдив, имам и личен опит... Никак не ми допадат, затова уча в ИФ, а не в тях! За УАСГ, не всичко там е много добро....
По-голямото висше училище си има плюсоете, но и някои минуси.
всички медицинси и стоматологични факултети в България са еднакво добри и там има най-интензивно, най-трудно и най-качествено образование в сравнение с така наречените университети ....
а двата факултета в СУ ги написах и наистина мисля, че там е много качествено образованието
това е така за разлика от огромен процент от УНСС ...
а двата факултета в СУ ги написах и наистина мисля, че там е много качествено образованието
тук си напълно прав/аsapiente написа:Мисля, че реален плюс за СУ е това, че в него все пак учат умни хора
това е така за разлика от огромен процент от УНСС ...
- slavena
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Че това малък плюс ли е? А и е абсолютно реален. Иначе други плюсове - едни от най-способните и амбициозни студенти, добри преподаватели; среда, която те дърпа напред, за разлика от повечето други университети...PALADIN написа:Някой би ли ми изброил силните страни на СУ и моля без "СУ е най-престижния университет в България" - нека да са реални плюсове
Траян, а тези крайните оценки не знам как така ги поставяш и омаловажаваш труда на толкова хора. Предполагам, че се дължи на незапознатост... С някои неща, които написа по-горе, мога да се съглася, но си твърде краен.
Don`t eat yellow snow!
Според мен навсякъде има и умни, и не чак толкова умни. Едва ли всички са умни, защото аз познавам достатъчно хора, които например не могат дори да смятат (имам лични наблюдения), а имат между 5.50 и 5.80 на кандидат-студентския по математика(естествено други хора се явиха вместо тях, но самият факт, че "номерът мина", ме разочарова достатъчно).sapiente написа:Мисля, че реален плюс за СУ е това, че в него все пак учат умни хораPALADIN написа:Някой би ли ми изброил силните страни на СУ и моля без "СУ е най-престижния университет в България" - нека да са реални плюсове
Хихихи... да, ако не знае на кого на платиБeтон написа:Е да. Но който е умен, влиза и след година. Примерно. Не казвам, че тея веднага порязват някой, но обективно погледнато без тея тиквочи... да. Та който влиза след година не го прави по-малко умен. А който е тъп и след десет години опити няма да може да влезе.