Промените тази година

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Кандидатстуднетските изпити по хуманитарните науки и езиците са в пъти по-трудни, защото се изискват твърде точни познания. Освен това на кандидатстудентски изпит не можеш да си позволиш да изкараш 3 или да се явиш пак септември!!!
Единствено държавните ни изпити вероятно ще са по-трудни!
Последно промяна от явор на 02 Юни 2007, 21:33, променено общо 1 път.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Охххх, сега пък приети.

Вече започвам да се нервя, защото за тая работа не са нужни сметки, а малко мислене. А къде е писано колко ще завършат? Да не би с 20% повече? Грънци. Както сега, без да съм врачка. Сега не мога да коментирам за прехвалените ви специалности, защото некои не са завършили и първи курс :lol: :lol: :lol: :lol: , но общо взето това е положението.
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бeтон написа:А къде е писано колко ще завършат? Да не би с 20% повече?
В действителност в нашата специалност приемат 220 души, а сега сме над 300 :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

В действителност и в моята специалност приемат 35 човека, бяхме приети 54 човека, но сега сме над 60, но.... на протокол. 20 човека идваме на лекции, 40 по изпити.
Изображение
Аватар
Juventus
В началото бе словото

Мнение от Juventus »

На тоя министър какво му става?Май навлиза в критическата, а пък може и нещо друго да му има.Днес го гледам как прави сцени на конгреса на НДСВ и се чудя дали това е комично или трагично.
Щом ще се влиза с ДИПЛОМА и МАТУРИ, то отсега виждам как най-елитните ни университети ще се напълнят с някакви мангалета от селски гимназии, които имат 6.00 в дипломата.А като знам, как се пишат оценките в някои училища и как даскалите позволяват да се приписва на такива изпити, само и само да си избият комплексите и да кажат, че имали по-добри резултати от "прехвалените ПМГ-та и ЕГ-та" , можем да поздравим циганетата, че най-сетне ще получат висше.
И сега какво излиза, че вместо в ПМГ трябваше да влезя в някой спортно училище, където щях да имам 6.00 в дипломата.
Иначе има едно нещо , което ме кара много да се съмнявам, че такива промени са възможни и то е учителите.В момента преподавателите, които работят в елитни гимназии и имат добра репутация, както и качества разбира се, изкарват луди пари от частни уроци.Във Велико Търново частен урок по математика при добър учител не пада под 14 лева на час и това е минимум.В София предполагам, че са повече.Как тези хора ще се откажат доброволно от 1000+ лева на месец и ще продължат да живеят с 400 лева заплата?
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Juventus написа:1000+ лева на месец и ще продължат да живеят с 400 лева заплата?
Супер, супер 8) Отдавна съм казал, че с даскалък може да се докарат над хиляда лв.

Иначе не се връзвайте. Не може да стане това, което говорите, турско да става.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

^^ Ми то си става.... :shock:
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

досега се влизаше трудно, ама пък се завършваше лесно.
сега ще се влиза лесно, ама пък ще се завършва трудно...

нищо ново под слънцето.
:)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

radja написа:се завършваше лесно
Откъде правиш тея изводи? Лесно се завършвало. Както стана дума зависи от специалността, ама под лесно завършване разбирам да учиш в шуменския Деко или търговищкия Гонзо и подобни и лежешком да станеш бакалавър. Е тук не виждам подобно нещо в която и да е специалност.

А колкото до това за влизането... не може да е без изпит. В унсс прасетата от кочините ще приемат, за да са готови рушветите, във виаси разни магарета ще вържат и ще завършат, но тук абсолютна химера да влезнат всекакви. Няма как.
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Бeтон написа:
radja написа:се завършваше лесно
Откъде правиш тея изводи? Лесно се завършвало. Както стана дума зависи от специалността, ама под лесно завършване разбирам да учиш в шуменския Деко или търговищкия Гонзо и подобни и лежешком да станеш бакалавър. Е тук не виждам подобно нещо в която и да е специалност.

А колкото до това за влизането... не може да е без изпит. В унсс прасетата от кочините ще приемат, за да са готови рушветите, във виаси разни магарета ще вържат и ще завършат, но тук абсолютна химера да влезнат всекакви. Няма как.
не съм се изразил правилно. под "лесно" визирах, че който влезе- завършва(или поне това се тиражира...)(освен в случаи, когато се касае за дете/смърт/болен кретенизъм).
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

radja написа:който влезе- завършва(или поне това се тиражира...)
Да, и ти не вярвай на тея тиражи. Разбира се, че не всеки завършва. То ако беше така... ами направо да ви черпя всичките, че съм изкарал бакалавърската.
Последно промяна от Бeтон на 05 Юни 2007, 19:13, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Някой знае ли кога ще се обнови тази страничка? Коректно е в началото на кампанията (21 юни) да има вече информация. Не, че някой ще се откаже да учи, ако е приет, но е добре да сме информирани.
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

radja написа:досега се влизаше трудно, ама пък се завършваше лесно.
сега ще се влиза лесно, ама пък ще се завършва трудно...

нищо ново под слънцето.
:)
Ако приемем че сега се е завършвало "лесно" ,как подяволите изведнъж ще започне да се завършва "трудно" .. Дрън дрън дрън .(това не го чух само от теб) Едни ще си завършват с къртовски труд ,а други пак ще си щракат с пръсти
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Sunbaby написа:Ако приемем че сега се е завършвало "лесно" ,как подяволите изведнъж ще започне да се завършва "трудно" .. Дрън дрън дрън .(това не го чух само от теб) Едни ще си завършват с къртовски труд ,а други пак ще си щракат с пръсти
Ами некои не знаят каква е обстановката, но дават мнения. А особено некви от разни други вузчета като започнат да дават мнение за СУ... направо ми стана смешно. Веднъж в градския транспорт се разправях с едни. Чух на задната седалка - А, кви излизат от СУ... Там тъй тъй тъй. По едно време не се стърпих и казах им две-три изречения в мой стил и онея млъкнаха. Аааама ха. Те такива малоумни идиотчета най-много ме нервят. На обществено место ще коментират СУ. Я да си запазят мнението за вкъщи. Никак не бяха състоятелни коментари и нормално беше да ги пратя да си гледат работата.
Изображение
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Прав си за много от нещата за СУ! Но не забравяй,че всеки има право на мнение и както всяко нещо си има хубави страни,така си има и лоши!Хубаво е,че така подкрепяш СУ,което говори много за теб и т.н...!Но понякога ставаш банален с мненията си,които много си приличат,щом става въпрос за СУ! Имам чувството,че ако можеше щеше да се ожениш за това ВУЗ :wink: :lol: :P
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”