И аз съм чувала такива неща, но не вярвам. Това си зависи и от почерка, и от редовете на страница. Не може да е критерий за нищо. Е, естествено едва ли с 2 страници може да се изкара прилична оценка, но кой знае - има талантливи хораmrent написа:на кой курс?!dimage написа:на курсовете казаха че тема под 12 страници изобщо не проверявали!!!! Нямам думи.......
Оценките от предварителния изпит по История - коментари
Модератор: Boromir
Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!!dimage написа:Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
Е, аз мисля да си го спестя. Според мен е по-добре това време да го прекарам в учене, защото до момента не знам на някой да му е помогнало (нито на знанието, нито на настроението) това, че си е видял тематаballbi написа:Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!!dimage написа:Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема![]()
![]()
Изключително много си прав/а, с изключение на настроението тук-таме, но все пак не е проблем да отделяш по 15 мин. на ден , налиPage_B написа:Е, аз мисля да си го спестя. Според мен е по-добре това време да го прекарам в учене, защото до момента не знам на някой да му е помогнало (нито на знанието, нито на настроението) това, че си е видял тематаballbi написа:Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!!dimage написа:Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема![]()
![]()
veiskela написа:Изключително много си прав/а, с изключение на настроението тук-таме, но все пак не е проблем да отделяш по 15 мин. на ден , налиPage_B написа:Е, аз мисля да си го спестя. Според мен е по-добре това време да го прекарам в учене, защото до момента не знам на някой да му е помогнало (нито на знанието, нито на настроението) това, че си е видял тематаballbi написа:Хаха чакай само хората да си видят темите е сега във Вторник и Сряда и глей кво става!!! Темата ще бъде възродена!!!dimage написа:Кой каквото писал- писал! Кой каквото изкарал - изкарал! Има още един изпит - успех на неуспелите : ) Мисля че няма какво повече да се каже по тази тема![]()
![]()
)))) Успех на всички
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз пък мисля да си видя темата - че оценката няма да я променя, няма, но пък държа да видя т.н. " критерии ", забележки и препоръки в рецензията * ако има *. Все пак гоним по - високи оценки на редовния, а без знание какво не им е харесало този път няма как да успея да кача 50 стотни след месец 
Пък и сега уча по литература, толкова обичам и предпочитам, този предмет
Стига с тази история 
Пък и сега уча по литература, толкова обичам и предпочитам, този предмет
Love, life, meaning ...
OVER
М да де и аз за това мисля да отида! Да видя аджеба кви са им критериите на тия хора!!!Дени написа:Аз пък мисля да си видя темата - че оценката няма да я променя, няма, но пък държа да видя т.н. " критерии ", забележки и препоръки в рецензията * ако има *. Все пак гоним по - високи оценки на редовния, а без знание какво не им е харесало този път няма как да успея да кача 50 стотни след месец
Пък и сега уча по литература, толкова обичам и предпочитам, този предметСтига с тази история
Ya know when you just get your report card n' you have all F-s on it.....you just wanna take it back to your teacher n' say: "Throw some D-s on that bitch!"
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Хмммм, 30 реда макс казваш...Е това е невероятно!
По колко реда си имал на страница?
Конвенционално би трябвало да са до 26-28, макс 30 реда. Не повече. Ти да не си писал по десетина!?
Бах мааму!
30 листа!
Без да се напъвам писах по 33 на страница, а оставих място и отдолу и отгоре. Как да е, имам малко тъп въпрос - да речем щастлив съм от оценката си от предварителния, не искам да ходя на редовния, какво трябва да направя, за да ми се зачете тази оценка?
Вторият въпрос е към вече влезлите в право - с тва 5.13 и шестици при балообразуващите предмети от училище колко ми трябва на литературата фактически/минималните балове всички сме ги чели, но ни радват слабо/?
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
3,50 ти стига, за да покриеш минимума (колкото и слабо да те радва тойaahz написа:Вторият въпрос е към вече влезлите в право - с тва 5.13 и шестици при балообразуващите предмети от училище колко ми трябва на литературата фактически/минималните балове всички сме ги чели, но ни радват слабо/?
It's peanut butter jelly time!

-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Блажено е да си момчеКалев написа:3,50 ти стига, за да покриеш минимума (колкото и слабо да те радва тойaahz написа:Вторият въпрос е към вече влезлите в право - с тва 5.13 и шестици при балообразуващите предмети от училище колко ми трябва на литературата фактически/минималните балове всички сме ги чели, но ни радват слабо/?), с 4.00 и нагоре си 100% вътре.
Love, life, meaning ...
OVER
Последно промяна от ballbi на 02 Юни 2007, 20:55, променено общо 3 пъти.